Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Razarački povratak Hrvata

VIDEO Hrgović gromovitim udarcem nokautirao Kartoziju već u drugoj rundi!

Filip Hrgović
Foto: Sauerland Promotions
1/7
26.09.2020.
u 21:30

"Pozdrav za laku noć" Hrgović je uputio u drugoj rundi

Nakon desetomjesečne pauze u ring se vratio najtrofejniji aktivni hrvatski boksač Filip Hrgović. U svom 11. profesionalnome meču, održanom u malom danskom gradiću Strueru, Hrga je nokautirao Alexandrea Kartoziju. Bio je to deveti nokaut na kontu Hrvata koji sanjari o svjetskoj naslovu.

"Pozdrav za laku noć" Hrgović je uputio u drugoj rundi. Namještao je tu svoju ubojitu desnicu i ona je sijevnula tako gromovito, pogodivši protivnika u slijepoočnicu, da je ovaj završio "spavajući" na konopcu.

>>> Pogledajte proslavu u Hrgovićevoj svlačionici

Očekivalo se da će Gruzijac s grčkom putovnicom krenuti silovito, no to se nije dogodilo. Valjda se nije usudio kada je na vaganju vidio na koga se zapravo namjerio.

Hrgović je najavio da će prvu rundu testirati mogućnosti i namjere protivnika i tako je i bilo. U drugu rundu je već ušao odlučan da ovu borbu što prije okonča.

Prihvativši borbu samo šest dana prije njena održavanja, Kartozia je pokazao da je hrabar.

Ovom prilikom uz Filipa nije bio njegov kubanski trener Pedro Diaz, koji je ostao u Miamiju, ali jest njegov vjerni pratitelj i prijatelj - a kao takav i pomoćni trener - Yousef Hasan.

Hrgović je u ring ušao sa 112 kilograma, nikad teži, što je možda bio i test da se vidi kako će nositi tu težinu. A svoju najveću kilažu nosio je jako dobro.

Germania tečajevi na Hrvatsku nalaze se ovdje.

Ključne riječi

Komentara 13

ED
Edi123
21:32 26.09.2020.

Sretno Hrgovicu , cekamo sljedecu pobjedu.

SO
sohnahoakasaa
22:32 26.09.2020.

Bravo Hrga....nadam se da ti nitko ne prenaša ove gluposti koji pišu tvoji iskreni 'navijači'. Samo tempom koji ti i tvoja ekipa promišljeno a opet po pravilima radite a onda će se i ovi pljuvači ziher javiti i čestitati ti.

Avatar Hrvat100posto
Hrvat100posto
22:29 26.09.2020.

Soutmahn ,zar jos nisi u nekom kanalu zarvršio komunjaro?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije