Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 184
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NIJE ZAINTERESIRANA

To je ljubav! Djevojka iz BiH odbila Ronalda: Imam dečka, zakasnio je

Foto: Instagram/Screenshot
1/2
21.07.2020.
u 20:22

Ronaldo joj je lajkao i brojne fotografije, a lijepa plavuša otkrila je kako ne zna gdje ju je slavni Portugalac pronašao

Cristiano Ronaldo najpraćenija je osoba na Instagramu s čak 230 milijuna pratitelja, više od njega ima samo - sam Instagram!

Slavni Portugalac prati samo 450 ljudi, a većinom se radi o slavnima i poznatima, popularnim profilima označenima plavom kvačicom. Tako se tu nalaze imena brojnih glumica poput Eve Longorije, Sofije Vergare, pjevačica Beyonce i Rite Ore, brojnih košarkaša kao što su Dwight Howard, Dwyane Wade. Naravno, na listi je i njegova zaručnica Georgina, ali i brojni nogometaši, pretežno oni s kojima je Ronaldo dijelio svlačionicu pa ne treba čuditi da se na popisu nalaze Luka Modrić, Mateo Kovačić i Mario Mandžukić. Tu su i njegovi Portugalci Bruno Alves, Raul Meireles, Pepe, Coentrao i ostali, a na popisu se našao i Stipe Miočić.

Među odabranim društvom našla se i, široj javnosti nepoznata, Ivana Macanović, atletičarka koja je nastupala za AK Banja Luka.

Ronaldo joj je lajkao i brojne fotografije, a lijepa plavuša otkrila je kako ne zna gdje ju je slavni Portugalac pronašao. 

- Vjerujte mi, to je za mene tajna. Ne poznajem Ronalda, ne znam kako me je našao na Instagramu ni zašto mi lajka slike. Ništa ne znam, i ja sam bila potpuno iznenađena. Imam dečka, Ronaldo je zakasnio - izjavila je Ivana.

Foto: Instagram screenshot

Ključne riječi

Komentara 10

ET
en-ten-tini
21:33 21.07.2020.

zamisli cura ga ne prati i time ga je 'odbila', pa nije ju zaprosio. zatucanoviću ne briši mi komentar ako već podržavaš ovakve provincijalne članke.

Avatar Jaguar_Paw
Jaguar_Paw
23:06 21.07.2020.

Ima javni profil, nije joj jasno kako ju je pronašao, ali ga je odbila s time što mu nije vratila lajk na slike.... majko sveta na što se ljudski rod sveo...

DU
Deleted user
05:26 22.07.2020.

Upravo provjerih njen profil i Ronalda nigdje. Niti je prati niti se vidi da joj je “lajkao” slike. Sigurno joj je negdje usput jedanput lajkao jednu sliku i to je odmah postala senzacija vrijedna članka u VL.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije