Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 88
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Stigli Rumunji

Timisoarin jedini motiv - osvetiti se za teških 0:3

Temisvar
DALIBOR URUKALOVIĆ/PIXSELL
16.12.2009.
u 13:07

Iako rumunjska momčad nema nikakvih šansi za plasman u šesnaestinu finala Europske lige, u Zagrebu ih je čak dočekala i jedna rumunjska televizijska ekipa.

Kostarikanskom napadaču Winstonu Parksu neće biti pretjerano drago što će se igrati na -11 Celzijevih stupnjeva, u snijegom okovanom Maksimiru, ali to ne znači da neće biti prijetnja Dinamovoj obrani. Naravno, ako ga trener Sabau uvrsti u momčad.

- Došli smo dovršiti posao u Europskoj ligi, nadamo se da ćemo odraditi to što bolje možemo. Pamtimo težak poraz 0:3 u prvoj utakmici, ali mislim da je problem više bio u nama. Istina, Dinamo je dobra momčad, ali i mi imamo također dobre igrače. Bio je to loš dan, dogodi se - rekao je Parks kojem je drago što neće biti publike na stadionu. Zloglasno hukanje valjda neće pasti na pamet nikome iz lože.

- Bit će nam kao na treningu.

Kapetan Dan Alexa ističe da je utakmica jako bitna za mlade igrače Timisoare.

- Bitno je da steknu iskustvo igranja u europskim utakmicama. Ne zaboravimo da se borimo i za našu zemlju da skupimo što više bodova za ubuduće.

Plavi su ga impresionirali u prvoj utakmici:

- I prije početka natjecanja rekao sam da su Zagrepčani najjača momčad u skupini. Mi smo napadali u prvom poluvremenu, ali Dinamo se sjajno postavio u obrani.

Komentara 1

DE
derin
14:32 16.12.2009.

Glavni problem sutra dinamu će biti pritisak,jer dinamo puca pod pritiskom,a ajax će dobiti.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije