Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 104
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
i dalje na terapiji

Progovorila nakon četvorogodišnje šutnje: Izdao me, ali sjajan je otac

Elin Nordegren
Foto: Lynne Cameron/Press Association/PIXSELL
1/2
21.05.2014.
u 22:52

Elin Nordegren, bivša supruga golfera Tigera Woodsa, možda mu je oprostila brojne preljube tijekom njihovog šestogodišnjeg braka, ali sigurno to nije zaboravila

Elin Nordegren, bivša supruga golfera Tigera Woodsa, možda mu je oprostila brojne preljube tijekom njihovog šestogodišnjeg braka, ali sigurno to nije zaboravila.

- Osjećala sam se sigurno s njim. Riječ izdaja nije dovoljno jaka - kaže 34-godišnja Šveđanka, koja je o bolnom razvodu progovorila nakon četiri godine šutnje.

No, iako je još uvijek povrijeđena, ona i 38-godišnji Tiger uspjeli su prevladati animozitet kako bi zajednički odgajali svoje dvoje djece, šestogodišnju kćer Sam Alexis i petogodišnjeg sina Charlieja.

- Nastavila sam dalje. Naš odnos vrti se oko djece i dobri smo u tome. Odličan je otac - objašnjava.

Nakon kraha braka, u kojem je Tiger prevario s desetak žena, Erin kaže kako je kao studentica psihologije prošla intenzivnu psihoterapiju, na koju i dalje ide jednom tjedno.

U pomirenju s Tigerom i zajedničkoj brizi o djeci, veliku ulogu igra i skijašica Lindsay Vonn, Tigerova trenutna djevojka, s kojom se se Erin odlično slaže.

- Sretna sam zbog Tigera, a i općenito ako postoji kakva veza, sretna sam što postoji netko tko voli moju djecu - dodaje.

>>Tiger Woods našao novu ljubav – skijašicu Lindsey Vonn

Foto: CHHÖ/DPA/PIXSELL

CHHÖ/DPA/PIXSELL

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije