Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NAPETO NA KRAJU

Thierry Neuville osvojio Kataloniju, Ogier i dalje najveći favorit za naslov

17.10.2021.
u 17:12

Ako u Italiji osvoji naslov Ogier će ostati na korak od apsolutnog rekorda od devet naslova kojeg drži Sébastien Loeb.

Belgijanac Thierry Neuville (Hyundai) slavio je u nedjelju na reliju u Španjolskoj ispred Velšanina Elfyna Evansa (Toyota), Španjolca Danija Sorda (Hyundai) i Francuza Sébastiena Ogiera (Toyota) koji ostaje i dalje vodeći u ukupnom poretku prije zadnje etape SP-a relija po Italiji.

Prednost sedmerostrukog svjetskog prvaka Ogiera smanjena je na 17 bodova ispred Evansa prije zadnje 12. etape u Monzi koja se vozi od 19. do 21. studenog. Neuville je na trećem mjestu, ali više nema izgleda za naslov. 

Ogier ima 204 boda, a Evans (187), ali Francuz je i dalje favorit za osvajanje još jednog naslova u studenom u Italiji.

Ovo je zadnja sezona za 37-godišnjeg Ogiera koji će sljedeće godine vjerojatno voziti 24 sata Mansa. Namjerava odvoziti i nekoliko relija za Toyotu, ali bez svog kopilota Juliena Ingrassie kojeg će zamijeniti Benjamin Veillas.

Ako u Italiji osvoji naslov Ogier će ostati na korak od apsolutnog rekorda od devet naslova kojeg drži Sébastien Loeb.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije