Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
VEĆ DRUGI IGRAČ...

Težak udarac za Hrvatsku: Lovren u bolovima napustio trening, upitan je za Euro

Hrvatska ugostila Francusku u Ligi nacija
Foto: Sanjin Strukic/PIXSELL
1/2
28.05.2021.
u 18:23

Bit će dosta napeto vidjeti hoće li iskusni stup naše obrane i jedan od najboljih igrača s SP-a u Rusiji uspjeti nastupiti na Euru, budući da ga ova ozljeda muči podosta dugo i zbog nje je propustio i završnicu prvenstva

Nastavljaju se pripreme hrvatske nogometne reprezentacije u Rovinju za Europsko prvenstvo koje kuca na vrata i kreće 11. lipnja ove godine. Doduše, vatreni imaju prvu utakmicu 13. lipnja, ali ih već u ovaj utorak (1.6.) čeka prijateljski susret s Armenijom

Dok je razgovarao s novinarima, izbornik Dalić je priznao kako u našim redovima ima iznenadnih problema. 

Naime, Dejan Lovren, iskusni stup naše obrane jučer je napustio trening reprezentacije. 

- Otišao je u bolovima zbog stare ozljede ligamenata - priznao je tužno izbonik i dodao kako će igrač Zenita biti upitan za nastup na europskoj smotri, a točnu odluku ćemo saznati kroz dan dva kada izbornik i mediciska ekipa viceprvaka svijeta odluče u kakvom je Lovren stanju.

Vremena imaju do utorka kada je rok za predaju konačnog popisa igrača za Euro. 

Bit će dosta napeto vidjeti hoće li iskusni stup naše obrane i jedan od najboljih igrača s SP-a u Rusiji uspjeti nastupiti na Euru, budući da ga ova ozljeda muči podosta dugo i zbog nje je propustio i završnicu prvenstva. 

Nažalost, to nije jedina Dalićeva briga. Uremović je još uvijek upitan.

 – Nije dobra situacija s Uremovićem i mislim da neće moći ići na Europsko prvenstvo. Previše bi izostao s priprema i nema smisla. Šteta, vjerujem da bi nam dobro došao jer pokrivao bi nekoliko pozicija u obrani. Što se tiče ostalih igrača, za sada su svi u redu. Neki treniraju manjim intenzitetom, no daleko od toga da je netko baš ozbiljno ozlijeđen. Tu mislim i na igrače koji tek trebaju doći – zaključio je Dalić.

Komentara 20

VO
volimnju
21:56 28.05.2021.

šteta što neće igrati

Avatar Agramer000
Agramer000
21:21 28.05.2021.

šteta

Avatar Scopus
Scopus
20:17 28.05.2021.

Šteta, on i Vida bili su fenomenalan par 2018. Nadam se da će igrati Gvardiol u početnoj postavi

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije