Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 132
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
EDDIE HEARN

Težak milijune dolara, stao je na stranu Hrgovića: "Ovo je bizarno, izvozali su ga"

Eddie Hearn File Photo
Foto: Bradley Collyer/PA Images/PIXSELL
1/2
13.05.2021.
u 07:52

– Ovo je apsolutno bizarno. Suosjećam s Hrgovićem jer su njega najviše vozali okolo i baš mi ga je žao. Sada moramo pogledati ljestvicu i odlučiti – rekao je Hearn

Dvoboj u teškoj kategoriji između hrvatskog boksača Filipa Hrgovića i Amerikanca Michaela Huntera otkazan je, potvrdio je promotor i vlasnik Matchroom Boxinga Eddie Hearn. Hrgovićev dvoboj s Hunterom u verziji IBF otkazao je Amerikanac zbog zasad nepoznatih razloga pa je Filip ostao bez meča karijere za koji se dugo pripremao.

A o ovoj temi oglasio se i Eddie Hearn.

– Ovo je apsolutno bizarno. Suosjećam s Hrgovićem jer su njega najviše vozali okolo i baš mi ga je žao. Sada moramo pogledati ljestvicu i odlučiti – rekao je Hearn i dodao:

– Poslao sam ugovor Hunteru i njegovu timu, a oni su mi odgovorili da neće prihvatiti borbu.

Zasad se ne zna hoće li neki drugi boksač uskočiti umjesto Huntera, a nije poznat ni datum ni mjesto borbe. Pojavila se informacija da je Hunter otkazao borbu jer je potpisao ugovor s drugom promotorskom kućom, Top Rank Boxingom, no to su još uvijek samo glasine.

Šteta, jer ovo je Hrgoviću trebao biti meč karijere, pobjednik njihova dvoboja osigurao bi mjesto obveznog IBF-ova izazivača u teškoj kategoriji, a taj naslov drži Anthony Joshua, koji se sprema za okršaj protiv Tysona Furyja. Kad smo već kod toga, Hearn je upravo i najavio taj dugoočekivani obračun za ujedinjenje naslova. Meč će biti održan u kolovozu u Saudijskoj Arabiji. Joshua (31) drži naslove u IBF, WBO, WBA i IBO verzijama, a godinu dana stariji Fury ima WBC pojas.

Ne možemo više tajiti, meč će se održati između 7. i 14. kolovoza u Saudijskoj Arabiji, dakle u zemlji koja je organizacijski besprijekorno odradila meč između Joshue i Andyja Ruiza”, kazao je Hearn, koji je dodao kako završne radnje odrađuju odvjetnici dvojice boksača.

Komentara 1

DU
Deleted user
08:20 13.05.2021.

kak bi Pervan reko - koja kukavelj, ahahahahaha

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije