Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 30
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ŽELI U MIROVINU

Tevez: Zasitio sam se nogometa

Carlos Tevez
Reuters
13.11.2009.
u 21:13

Napadač Manchester Cityja i argentinske nogometne reprezentacije Carlos Tevez priznao je kako razmišlja o okončanju svoje karijere iako mu je tek 25 godina.

Priznao je to Tevez na press konferenciji uoči prijateljskog ogleda sa Španjolskom u Madridu.

- Stvar je komplicirana, tu je i moja obitelj, želja za povratkom u Boca Juniorse, ali razmišljam i o mirovini. Padne mi na pamet da objesim kopačke o klin nakon Svjetskog prvenstva u Južnoafričkoj Republici, iako me ugovor za Manchester City veže do 2014. godine - rekao je Tevez.

- Malo sam se zasitio nogometa. Želim uživati sa svojom obitelji. Želio bih na kratko prestati igrati i smiriti se. Već sam osvojio dosta i život za nogomet me već zaista zasitio - dodao je bivši napadač Boca Juniorsa, Corinthiansa, West Hama i Manchester Uniteda.

Tevez je tada komentirao i gubitak mjesta udarnoj postavi argentinske reprezentacije, kao i kritike koje su ga svrstavale među igrače koji ne daju 100 posto svojih mogućnosti na reprezentativnoj razini.

- Propustio sam svoju priliku. Imao sam mogućnost i nisam je iskoristio. Kada su momčadi trebali golovi, ja ih nisam mogao zabiti. Što se tiče kritika, bilo ih je mnogo. Ponekad smo opravdano kritizirani, ali kada su nam ljudi predbacivali da ne igramo dobro zbog novca ili zato što ne volimo argentinski dres i ne pjevamo himnu, to je bilo zlonamjerno.

Ključne riječi

Komentara 1

DA
darkobbb
01:14 14.11.2009.

ili imas pun k**** love pa ti se neda treniret vise

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije