Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
TUŽNA VIJEST

Teški dani za Zdravka Mamića: 'Doviđenja, brate moj, nedostajat ćeš'

Zdravko Mamić na posljednjem ispraćaju bivšeg gradonačelnika Mostara, Ljube Bešlića
Foto: Denis Kapetanovic/PIXSELL
1/6
10.12.2022.
u 13:58

"Ne mogu se sjetiti trenutka u mom životu da me nešto šokiralo, sledilo i rastužilo kao kada su mi zajednički prijatelji javili pretužnu vijest da je moj prijatelj i brat Ješa poginuo. Šok, nevjerica i tupost mog uma i tijela nije mi dozvolila da izustim i riječ."

Miodrag Ješić, bivši reprezentativac Jugoslavije te nekadašnji igrač i trener Partizana te još brojnih klubova, poginuo je prije dva dana u 65. godini života u stravičnoj prometnoj nesreći. Ješić je u Vojvodini upravljao automobilom beogradskih registracijskih oznaka kada je pod još nerazjašnjenim okolnostima prešao u suprotnu traku i uletio pod kamion. Od siline udarca na licu mjesta je izgubio život.

A nakon ove tužne vijesti na Facebooku se iz BiH oglasio nekadašnji najmoćniji čovjek hrvatskog nogometa Zdravko Mamić.

"Ne mogu se sjetiti trenutka u mom životu da me nešto šokiralo, sledilo i rastužilo kao kada su mi zajednički prijatelji javili pretužnu vijest da je moj prijatelj i brat Ješa poginuo. Šok, nevjerica i tupost mog uma i tijela nije mi dozvolila da izustim i riječ. Poštovali smo jedan drugog, voljeli se, pjevali, kitili muziku u Bugarskoj, u Loveču, u Sofiji i komunicirali telefonom", napisao je Mamić i dodao:

"Zadnji put si me zvao prije nekoliko mjeseci iz Saudijske Arabije i dogovorili smo druženje u Mostaru. Dragi moj Ješa, bio si hrabar, srčan i posebno veseo čovjek. Ljudina, gromada, čista pozitiva. Nedostajat ćeš. Doviđenja moj brate i čuvaj mi mjesto u svojoj momčadi koju ćeš ti voditi.  Voli te i ljubi tvoj brat Maminjo!"

Ključne riječi

Komentara 23

PR
Propitivač
16:02 10.12.2022.

Mamić se okreće ko vjetrokaz. Čas je Jugoslavenčina ,čas Ultrahrvat, a čas Bosanac. Daj se odluči već jednom!

DU
Deleted user
16:10 10.12.2022.

Ovaj ne zna ni tko je, ni što je, ni gdje je.

Avatar Moodleen
Moodleen
14:58 10.12.2022.

Pa pridruži se zemljaku, bre. Tamo vam nikada neće biti zima.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije