Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
BIVŠI PREDSJEDNIK FIFE

Teške optužbe Blattera: Uefa je namještala ždrijeb!

Sepp Blatter i Michel Platini
Foto: Reuters/PIXSELL
1/6
14.06.2016.
u 08:44

– Kuglice se mogu zagrijati ili ohladiti. Prije ždrijeba ih stavite u hladnjak i čim ih dotaknete, znate o čemu je riječ.

Bivši predsjednik Fife Sepp Blatter, koji je zbog nečasnih radnji suspendiran na šest godina, teško je optužio Uefu. Tvrdi da se u natjecanju pod njezinom ingerencijom (nije rekao kojem) namještao ždrijeb.

– Vidio sam to svojim očima i to je nešto poput varanja. Dogodilo se to u ždrijebu jednog europskog natjecanja. Bila je riječ o talijanskom klubu – rekao je Blatter.

Objasnio je i kako se to radi.

– Kuglice se mogu zagrijati ili ohladiti. Prije ždrijeba ih stavite u hladnjak i čim ih dotaknete znate o čemu se radi.

Tvrdi da se takve stvari nisu događale u Fifi.

– To se dogodilo u europskim natjecanjima. Naravno da je takve stvari moguće izvesti, ali to se nikada nije dogodilo dok sam ja bio predsjednik, nikada!

Komentara 26

Avatar Pavel ic
Pavel ic
08:54 14.06.2016.

zasto da mu covjek nevjeruje nije on jedini bio takvi.trebslo se skroz nove ljude dovesti i tocka.

SS
sokac sa drave
12:14 14.06.2016.

I onda mi prijatelj Njemac kaze,mi imamo srece uvijek dobijemo laganu skupinu.Sada polako izlazi na vidjelo da je sreca ipak relativna stvar,i da lopovi uvijek nadju nacin kako se moze prevariti.

ST
Starotopoljanin
12:41 14.06.2016.

a zasto su njemci uvijek imali najlakse protivnike na svijetskom prvenstvu kao i europskom,i koliko puta se igralo u njemackoj,a mi hrvati sa madarima kada smo htijeli da se igra turnir kod nas,glatko su nas odbili ,jer im nismo bili interesantni,nisu mogli deparac dobiti od nas kao od njemaca kataraca ,pai rusa.mafija vlada bere debelu lovicu,veliki bogatasi,a nas male kaznjavaju za jednu pjesmu koja je staro hrvatska.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije