Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Sve je u igri

Teškaši se prozivaju i provociraju: 'Joshua se Furyjeve pozive samo nasmijao. U prosincu želimo Wildera'

Anthony Joshua v Jermaine Franklin
Foto: Andrew Couldridge/REUTERS
1/4
30.05.2023.
u 11:45

"Rekao mi je da će se boriti protiv Opetaie, McKeana ili Jona Jonesa", kazao je Eddie Hearn govoreći o planovima Anthonyja Joshue za ostatak 2023. godine. Razne su opcije, ali jasno dogovoreni meč ima samo Oleksandr Usyk

Vrh boksačke teške kategorije i dalje slaže mečeve i još uvijek je nejasno tko će se s kime boriti. Oleksandr Usyk dogovorio je obranu titule protiv Daniela Duboisa, ali Fury, Wilder i Joshua još nemaju protivnike usprkos pregršt izazova i prozivki putem medija.

Usyk je dvaput pobijedio Anthonyja Joshuu, a Britanac se ipak uspio vratiti pobijedivši Jermainea Franklina početkom travnja. Eddie Hearn potvrdio je njihov plan za nadolazeće mjesece. U osmom mjesecu Joshua namjerava izabrati "lakšeg" protivnika, tko bi to mogao biti još nije poznato, a u prosincu namjerava ići na Deontaya Wildera.

GALERIJA Theophile protiv Gorice odigrao svoju posljednju utakmicu na Maksimiru

Anthony Joshua v Jermaine Franklin
1/4

‘‘S Anthonyjem sam pričao o Furyjevom pristupu i pozivu da se bore, na što se on nasmijao. Rekao mi je da će se boriti protiv Opetaie, McKeana ili Jona Jonesa. Rekli smo im ne, naš plan i dalje stoji; borba u osmom mjesecu a onda u dvanaestom želimo Wildera‘‘, govorio je Hearn za iFL TV.

VEZANI ČLANCI:

‘‘Želimo proći kroz proces i vidjeti gdje smo stvarno. Vjerujem Georgeu Warrenu, vjerujem a je i Fury također u dosta teškoj situaciji. On želi ‘money fightove‘ i u Joshui vidi veliki novac, No, naš plan ostaje isti. Borba u osmom mjesecu i onda u dvanaestom Deontay Wilder. Vidjet ćemo što će se ovog tjedna dogoditi u Saudijskoj Arabiji. Ako plan ne uspije, 100% ćemo tražiti borbu s Furyjem‘‘, rekao je.

VIDEO Braća Sinković osvojila novo zlato u dvojcu na pariće

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije