Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 192
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ZAŠTO TO?

Ten Hag žestoko kritizirao Ronalda jer je ranije otišao s utakmice

Manchester United v Rayo Vallecano - Pre Season Friendly - Old Trafford
Dave Thompson/PRESS ASSOCIATION
03.08.2022.
u 23:12

"Mi smo ekipa i to znači da ostajete do kraja. To je neprihvatljivo za sve koji su sudjelovali," rekao je nizozemski stručnjak.

Menadžer engleskog premierligaša Manchester Uniteda Erik ten Hag kritizirao je igrače, među kojima je i Cristiano Ronaldo, zbog ranijeg odlaska s prijateljske utakmice protiv Rayo Vallecana.

Ronaldo je protiv španjolskog kluba upisao prvi nastup za ManU otkako je klub preuzeo Ten Hag, a igrao je samo u prvom poluvremenu.

Međutim, 37-godišnji Portugalac nije ostao do kraja susreta na Old Traffordu već je snimljen kako odlazi ranije s braničem Diogom Dalotom, te još nekoliko igrača koji nisu konkurirali za utakmicu.

"Mi smo ekipa i to znači da ostajete do kraja. To je neprihvatljivo za sve koji su sudjelovali," rekao je nizozemski stručnjak.

CR7 je zbog obiteljskih razloga propustio Unitedove pripreme u Aziji i Australiji, a momčadi se pridružio prije deset dana.

Ronaldo želi napustiti United, međutim još se nije pojavio odgovarajući kupac. Manchester United otvara sezonu 7. kolovoza protiv Brighton & Hove Albiona.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije