Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 178
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
protiv Rayo Vallecana

Ronaldo igrao za Manchester United iako se priča da želi napustiti klub

Cristiano Ronaldo, Manchester United forward footballer, attends Expo 2020 Dubai
Christophe Viseux/Expo 2020 Duba
31.07.2022.
u 21:19

CR7 je zbog obiteljskih razloga propustio Unitedove pripreme u Aziji i Australiji, a momčadi se pridružio prije pet dana. Posljednji put za Crvene vragove je nastupio prije 85 dana.

U prijateljskom susretu igranom na Old Traffordu, Manchester United je odigrao 1-1 protiv Rayo Vallecana, a za "Crvene vragove" je nastupio i Cristiano Ronaldo.

Prvi put ove sezone u startnoj postavi Uniteda našao se i slavni Portugalac za kojeg se nagađa kako želi napustiti klub.

CR7 je zbog obiteljskih razloga propustio Unitedove pripreme u Aziji i Australiji, a momčadi se pridružio prije pet dana. Posljednji put za "Crvene vragove" je nastupio prije 85 dana.

Kako je Unuted u subotu igrao protiv Atletico Madrida, danas su zaigrali mladi igrači, kao i oni koji su tijekom priprema igrali malo. Ronado je bio u početnom sastavu i na terenu je proveo prvo poluvrijeme.

Umjesto njega u nastavku susreta je ušao Amad Diallo kojem su trebale samo dvije minute kako bi se upisao među strijelce.

Gosti su mogli izjednačiti gotovo odmah, kada je bivši Unitedov igrač Radamel Falcao pogodio gredu.

U 57. minuti, španjolska je momčad stigla do zasluženog izjednačenja, a strijelac je bio Alvaro Garcia.

Manchester United otvara sezonu 7. kolovoza protiv Brighton & Hove Albiona.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije