Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Privatni kapital odustao

Tedeschi digao ruke od Cibone, Jelušić se ne da

'17.03.2010., Zagreb - Kosarkaska utakmica NLB lige, 25. kolo, Cedevita - Partizan. Emil Tedeschi. Photo: Luka Klun/PIXSELL'
'Luka Klun/PIXSELL'
23.03.2010.
u 19:06

Ocvala udavača Cibona od utorka ima jednog udvarača manje. Emil Tedeschi i Atlantic grupa odustali su od spašavanja posrćućeg diva.

Potvrdio nam je to predsjednik KK Cedevite i stariji dopredsjednik Atlantic grupe Mladen Veber.

– To više nema smisla. Na naše traženje objašnjenja nekih brojeva, dobili smo čistu prozu, koja pokazuje stanje duha. Obeshrabrile su nas nevjerojatne razlike u poslovnoj kulturi između nas i njih. Imam osjećaj kao da sam dirnuo u osinje gnijezdo. Vrlo je neprofesionalno kada vam netko daje općenit odgovor i za to mu trebaju tri tjedna i da nakon toga ostanete gdje ste bili prije pet mjeseci.

Istaknuo je Veber da ipak nisu svi bili indolentni:

– Predsjednik Jelušić je to želio, ali su ga opstruirali operativci. Bio je šokiran kada je vidio što su nam poslali. I Nakić je htio da se nešto dogodi. Jedan od naših uvjeta bio je da svi zaposleni daju mandate na raspolaganje, pri čemu se oni koji su dobri ne bi morali bojati. Ako pak dođe do spajanja sa Zagrebom, ni u tom slučaju neće biti mjesta za dva direktora i slično.

Bez obzira na Veberovu izjavu, Jelušić ne odustaje. Direktor Knego je u utorak poslao sve tražene podatke pa predsjednik kaže:

– Jako sam ljutit zbog indolentnog odnosa prema poslu, no potrudit ću se da ti ljudi još jednom razgovaraju s nama.

I dok joj brod u Savskoj tone, Cibona uza Savu namjerava biti domaćin Final Foura. Direktor Arene Zdenko Antunović potvrdio nam je da su 22. i 24. travnja već rezervirani za NLB ligu. No, odluka još nije donesena, potvrdio nam je to izvršni direktor lige Roman Lisac, kazavši da tek u četvrtak ima presudni sastanak sa zagrebačkim gradonačelnikom Bandićem.

– Mi kao klub novca nemamo, pa se nadamo da će Grad pronaći u tome svoj interes – kaže direktor Andro Knego.

Komentara 1

BI
bizzwizz05
22:16 23.03.2010.

može li išta bez petljanije??

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije