Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 6
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Tragedija u Söldenu

Ted Ligety: Grozno je umrijeti u lavini

06.01.2015., Sljeme, Zagreb - VIP Snow Queen Trophy, muska utrka Snjezne kraljice. Americka zastava u cilju visi uz FIS-ovu na pola koplja zbog tragedije dva americka skijasa u Austriji. Photo: Zeljko Lukunic/PIXSELL
Željko Lukunić/PIXSELL
07.01.2015.
u 09:00

Zbog smrti dvojice juniora američka je zastava bila na pola koplja.

Američka reprezentacija oplakivala je tragediju u kojoj su u dan ranije u austrijskom skijalištu u Söldenu život izgubili Ronnie Berlock (20) i Bryce Astle (19), koji su skijajući na djevičanskom snijegu izvan staze stradali u lavini. Amerikanac David Chodounsky je kazao:

- Svi smo uzdrmani zbog tragedije u Austriji. Meni je tim teže, jer sam te dečke znao i bili su uistinu talentirano. Teško mi je bilo uopće skijati, mislio sam na njih - kazao je Chodounsky, koji je u prvoj vožnji došao do trećeg mjesta sa startnim brojem 26, ali je u drugoj ispao. Njegov sunarodnjak Ted Ligety je dodao:

- Tragedija je to za cijelu naciju, oba su bila obećavajuća skijaša, a stradati u lavini je grozan način za umrijeti.

>>Dva mlada američka skijaša smrtno stradala u Austriji

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije