Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Mundo Deportivo

Tata Martino odlazi, Luis Enrique od ljeta preuzima Barcelonu

'04.12.2011, Stadion Artemio Franchi, Florenz, ITA, Serie A, AC Florenz vs AS Rom, 14. Spieltag, im Bild Luis ENRIQUE Allenatore della Roma // during the football match of Italian \'Serie A\' league,
'nph /StaccioliNordPhoto/PIXSELL'
27.04.2014.
u 16:41

Enrique je bivši igrač Barcelone, za koju je odigrao 300 utakmica. trenersku karijeru počeo je u njihovoj mladoj momčadi, a onda je preko Rome stigao do Celte u kojoj sad radi

Tati Martinu odbrojani su dani na klupi Barcelone. Čim završi sezona katalonski klub će mu zahvaliti na suradnji i spakirati kofere, zajednički je stav medija u Španjolskoj. Zbog toga su oni već počeli tražiti njegova nasljednika, a ozbiljan kandidat je Luis Enrique!

Mundo Deportivo, inače blizak Barci, tvrdi da je on najbliži toj poziciji i kako je vrlo vjerojatno da će se to i realizirati.

Enrique je bivši igrač Barcelone, za koju je odigrao 300 utakmica. trenersku karijeru počeo je u njihovoj mladoj momčadi, a onda je preko Rome stigao do Celte u kojoj sad radi.

>>Guardiola: Tito je bio više od prijatelja, tugu ću nositi do kraja života

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije