Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 131
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Veliki potencijal

Talijani povećali ponudu: Mladom dinamovcu nude sedam milijuna eura

Borna Sosa
Foto: Goran Stanzl/PIXSELL
1/5
02.05.2017.
u 09:01

Borna Sosa jedan je od igrača s najviše potencijala u modrim redovima, plavi su u ožujku odbili ponudu od četiri milijuna eura.

Borna Sosa sve je ozbiljnija meta Sampdorije. Čelnici talijanskog prvoligaša još su u ožujku poslali prvu službenu ponudu za mladog braniča (oko 4 milijuna eura), no iz Maksimira je odmah stigla i odbijenica. No, u Sampdoriji očito ne odustaju pa su Talijani proteklih dana pojačali ponudu za Sosu. I "javili" se s novom ponudom vrijednom čak sedam milijuna eura, piše Goal. Talijanski izvori tvrde kako je hrvatski reprezentativac do 19 godina "prvi pick" Sampdorije ovoga ljeta, te kako ga talijanski prvoligaš svim silama želi dovesti na Apenine.

Dinamo za sada nije spreman odreći se mladog lijevog beka, posebice jer se ovoga ljeta za odlazak sprema i Josip Pivarić. A odlazak oba lijeva braniča poremetio bi sve vizije modre struke. Borna Sosa ove je sezone skupio 20 nastupa; svoju minutažu dobivao u čak pet natjecanja. Modri treneri tako su mu davali prigodu u dvobojima Prve i Druge HNL, Hrvatskog kupa, Ligi prvaka i juniorskoj Ligi prvaka.

Posljednjih tjedana Sosa ima problema s ozljedom (kao i Pivarić), pa su prigodu na lijevom boku neočekivano u zadnjim dvobojima dobivali Matel i Šitum. No, Sosa se polako oporavlja, te bi se već u četvrtak mogao naći u početnom sastavu za prvenstveni dvoboj u Zaprešiću.

Cijeli članak pročitajte ovdje.

Komentara 2

SP
spoter
15:03 02.05.2017.

Mladac nije zaslužio da ga se pusti nije još sazrio , a i nisam nešto vidio u njegovim potezima ni točnog dodavanja ni pregleda a drugo nije ni očekivat.

SP
spoter
15:05 02.05.2017.

Ali malo mi nešto čudno nema niti jednog teksta o veličanstvenoj o velikoj o granitnoj o naj boljoj Rijeci , kak je to moguće ?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije