Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
MLADA NADA

Borna Sosa malo nakon 18. rođendana potpisao ugovor s Dinamom

Borna Sosa
Jurica Galoic/PIXSELL
23.01.2016.
u 21:34

'Presretan sam i ne znam kako bi to opisao riječima. Dinamo je moj klub, cijeli život sam ovdje i biti dio prve momčadi je nešto posebno o čemu sam sanjao sve ove godine

Između dva dijela priprema, Rovinja i španjolske La Mange, Modri su napravili još jedan veliki posao kada je petogodišnji ugovor s najboljim hrvatskim klubom potpisao Borna Sosa.

- Presretan sam i ne znam kako bi to opisao riječima. Dinamo je moj klub, cijeli život sam ovdje i biti dio prve momčadi je nešto posebno o čemu sam sanjao sve ove godine. Priključen sam prvoj momčadi, bio sam u Rovinju i nastavljam dalje s njima i u Španjolskoj, a sada sam i potpisao profesionalni ugovor kojim mi ljudi u klubu jasno daju do znanja da su zadovoljni sa mnom, ali i da računaju na mene. Velim, oduševljen sam i znam da je ispred mene još puno posla i rada, ali veselim se baš svakom treningu i budućnosti – ispričao je za službene stranice kluba vidno oduševljeni simpatični Borna koji je neki dan proslavio 18. rođendan.

Borna je u Dinamo došao s 8 godina kada je i počeo trenirati nogomet da bi 10 godina kasnije u Maksimiru potpisao profesionalni ugovor s najdražim klubom. Domaći dečko iz Prečkog igra na poziciji lijevog beka i jedan je od ključnih kotačića u fantastičnoj generaciji igrača rođenih 1998. godine koji već godinama ruše rekorde i osvajaju trofeje, a danas sve glasnije kucaju na vrata prve momčadi.

- Borna je sjajan mladi igrač koji imponira mirnoćom i kvalitetom na terenu, ali i van njega. Dovoljno se samo sjetiti kako je kvalitetno i rutinirano odigrao utakmicu za prvu momčad prošle godine i nitko tko nije znao ne bi rekao da mu je to bio debi i da je imao 17 godina. On je svakako jedan od onih na koje itekako ozbiljno računamo i ovaj potpis ugovora to jasno i pokazuje. Naravno, mlad je igrač i pred njim je puno mjesta za napredak, ali sigurni smo da Borna ima kvalitetu biti vrhunski igrač – rekao je trener i sportski direktor Modrih Zoran Mamić.

>> Ovo je top 10 hrvatskih nogometnih transfera

Komentara 5

Avatar Titanov sin
Titanov sin
00:15 24.01.2016.

Polako se kreira momčad koju će pamtiti generacije, najbolju momčad u povijesti kluba. Paralelno se sustavno uništava brbljićev limitirani orkestar, rezultat tih zbivanja će biti nikad glasnija himna torcide kmeeeeeeeeeeeeeeee!

Avatar zagorac2
zagorac2
01:07 24.01.2016.

ja sam dinamovac od rodjenja a imam veliki broj godina I sjecam se jos one generacije sa horvatima a moj najdrazi tim je bio onih 60tih sa Jerkovicem, Zambatom, Koscakom, Belinom, Cercekom, Kobescakom, Rorom, Skoricem I da ih ne nabrajam jer ovo su imena medjugeneracija ali da imamo danas zadnju liniju Skoric, Belin, Braun to bi bilo nesto - Sjecam se njihove prve utakmice koju su igrali u Skoplju protiv Vardara I svi su nas otpisali jer gdje ce ti 18naest godisnjaci igrat a ono sva trojica heroji te utakmice I moj/nas Dinamo srusil partiju I pobjedil sa 1-0 - ali onda smo mi bili pravi navijaci koji smo se suprotstavljali Beogradu I partijskom Hajduku nije nas sekiralo tko je predsjednik niti smo se dali partiji da manipulira sa nama - to su bila vremena kad je bilo jako tesko biti Hrvat I jos tome Dinamovac - ZIVJELA HRVATSKA< HRVATSKI NAROD I HRVATSKI DINAMO !!!

DI
dinamojavolim1
00:19 24.01.2016.

bravo borna...volim te dinamooo

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije