Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 188
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ODLIČAN POSAO

Talijani hvale Mandžu, otkrili su i koji će broj nositi na dresu: 'On je savršen Hrvat'

madonnina clinic - medical examinations for the new football player milan mario mandzukic
Foto: francesco rossi/IPA/PIXSELL/IPA/PIXSELL
1/4
18.01.2021.
u 18:00

Naš 34-godišnji nogometaš će potpisati šestomjesečni ugovor s mogućnošću produženja na još godinu dana, a automatski će ga produžiti bude li Milan ušao u Ligu prvaka, javlja Football Italia

Hrvatski napadač Mario Mandžukić prošao je liječničke testove u Milanu i sutra će potpisati ugovor s talijanskim gigantom. 

Naš 34-godišnji nogometaš će potpisati šestomjesečni ugovor s mogućnošću produženja na još godinu dana, a automatski će ga produžiti bude li Milan ušao u Ligu prvaka, javlja Football Italia. 

Izvor istog portala javlja da će Mandžo zarađivati 1.8 milijuna eura po godinim a navodno je odbio ponudu Bešiktaša tešku 4 milijuna eura. Među Rossonerima bi Brođanin trebao nositi dres s brojem 9. 

- Mandžukić je savršen Hrvat. Radišan, pošten i ponizan čovjek koji je u karijeri učinio puno toga za uspjeh - piše Gazzetta dello Sport. 

U Milanu će Mandžo u napadu biti s našim Antom Rebićem, ali i legendom svjetskog nogometa Zlatanom Ibrahimovićem. Upravo s Ibrom će se Super Mario odlično slagati, smatra Gazzetta. 

- Mario ga poštuje. Zlatan je Mandžukićev idol i on za njega ima maksimalan respekt. Obojica su pobjednici, Mandžukić, baš kao i Ibra, nikada ne odustaje i bori se do posljednje sekunde utakmice. Mandžukića nema previše u medijima, ali uživa veliko i zasluženo poštovanje - pišu pa dodaju:

- Mandžukić može taktički ući u sastav sa Zlatanom, ali i što je još važnije, zamijeniti bilo koga od Milanovih ofenzivaca. Ima karizmu, potrebnu snagu, ali i iskustvo u talijanskom nogometu. Istina, nije igrao od ožujka prošle godine, a u Europi ga nema otprije dvije zime, ali ne sumnjamo da će odmah pokazati zašto je doveden

 

Komentara 10

Avatar KORONAŠ
KORONAŠ
19:08 18.01.2021.

Drago mi zbog Mandže. Naprijed Mario!

PS
popevke sAm slagal
19:24 18.01.2021.

Bilo bi i Ibri dobro da poštuje Marija, jer ako neće vidjet će što je, kako bi Ćiro rekao, Đilkoš.

DU
Deleted user
20:48 18.01.2021.

Da je nama jedan taki, prođosmo baraž ko plitak potok

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije