Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 132
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
POSAO PRI KRAJU

Mario Mandžukić ima novi klub, pogledajte koliko će zaraditi u samo pola godine!

Mario Mandžukić
Foto: PA/Pixsell
1/6
17.01.2021.
u 17:03

Fabrizio Romano, talijanski novinar specijaliziran za transfere, navodi da Mandžukić stiže u Milano gdje će obaviti liječnički pregled i potpisati ugovor. Sve bi službeno trebalo biti objavljeno danas ili sutra.

Samo je pitanje trenutka kada će Mario Mandžukić i službeno postati novi igrač Milana, pišu brojni talijanski mediji. Hrvatski nogometaš bez kluba je još od ljeta kada je napustio katarski al-Duhail pa talijanski klub ne mora plaćati odštetu.

Fabrizio Romano, talijanski novinar specijaliziran za transfere, navodi da Mandžukić stiže u Milano gdje će obaviti liječnički pregled i potpisati ugovor. Sve bi službeno trebalo biti objavljeno danas ili sutra.

A drugi talijanski novinar, Nicolo Schira donosi financijske detalje ugovora. Navodi da će Mandžo potpisati ugovor do kraja sezone koji će mu donijeti milijun i pol eura plus bonuse. Nakon toga je moguća opcija produljenja ugovora na još godinu dana.

Mandžukić je već hrvatski rekorder po broju naslova prvaka u ligama petice, ima ih šest, a Rakitić s Barcelonom i Boban s Milanom imaju po četiri. Također, Mandžo bi postao peti hrvatski nogometaš (nakon Prosinečkog, R. Kovača, Kovačića i Perišića) koji je nastupao u čak tri europska prvaka.

Na kraju, Mandžo lovi i stoti pogodak u ligama petice. Trenutačno je na 96, a ispred njega samo su Davor Šuker sa 129 i Josip Skoblar sa 168.

Mario Mandžukić bi, nakon Strinića i Rebića, trebao biti treći član srebrnih iz Rusije u Milanovim redovima, a osim njih za prvu momčad crveno-crnih nastupala su još sedmorica hrvatskih nogometaša: Boban, Smoje, Brnčić, Šimić, N. Kalinić, Pašalić i Halilović. U Milanovoj svlačionici danas je i 19-godišnji Puljanin Antonio Mionić, još bez nastupa za prvu momčad.

Ključne riječi

Komentara 6

DU
Deleted user
18:52 17.01.2021.

Šteta što više ne igra za reprezentaciju.

Avatar Bell940
Bell940
18:41 17.01.2021.

Kaj ima veze koliko bu zaradil?, glavno da igra

DU
Deleted user
19:49 17.01.2021.

Bravo Manzdo ! samo naprijed , dozivjeti stoti!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije