Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 46
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SVEUČILIŠNA KOŠARKA

Talentirana košarkašica može i boksati

Košarkašica
Screenshot
04.03.2010.
u 12:39

Brittney Griner, 19-godišnja košarkašica teksaškoga Baylor Sveučilišta, pukom srećom nije razbila nos suparnici nakon što ju je ova zaustavila osobnom pogreškom.

Incident se dogodio tijekom dvoboja sveučilišnih ekipa Baylora i Texas Techa. Griner je svom snagom nadlakticom pogodila suparničku igračicu Jordan Barncastle u nos. Udarena je košarkašica završila samo s raskrvarenim nosom. Zadovoljna zbog toga smijala se na klupi. Griner je zaradila isključenje i povukla se u svlačionicu.

Radi se o 203 centimetra visokoj igračici na poziciji centra, koja uživa reputaciju najtalentiranije košarkašice u Americi, pa time i u svijetu. Može se reći da nikad prije nije bilo tako atraktivne igračice, koja fizički dominira igrom i vrlo često akcije završava zakucavanjem.

Studentica je prve godine. Prošle je sezone proglašena najboljom srednjoškolskom igračicom u SAD-u. Procjene njezina talenta idu tako daleko da je se smatra natalentiranijom ženskom igračicom u povijesti košarke, piše Marca.

Griner će zbog udaranja biti kažnjena od vlastitog kluba i disciplinske komisije NCAA lige, iako je zasad težina kazne nepoznata.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije