Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NAKON POTPISA

Takvo obećanje mu ni Lukša nije dao: Krovinović otkrio tajni dogovor s navijačem

HNK Hajduk
20.07.2021.
u 18:34

"Uf, uf... Puno emocija trenutno prolazi kroz mene. Evo da vam budem iskren, stvarno ne znam odakle bi krenuo... Ali ajmo ovako", započeo je novopečeni igrač Hajduka

Imao sam i bolje ponude što se tiče financija, ali kako vi u Dalmaciji kažete "nije u šoldima sve," kazao je Filip Krovinović nakon što je potpisao ugovor za Hajduk do ljeta 2024. godine, a sada se obratio i navijačima preko Instagrama.

Objavu prenosimo u cijelosti:

"Uf, uf... Puno emocija trenutno prolazi kroz mene. Evo da vam budem iskren, stvarno ne znam odakle bi krenuo... Ali ajmo ovako:

Možda sam trenutno jedna od najsretnijih osoba na svijetu jer sam postao igrač kluba iznimne tradicije kao što je @hnkhajduk i dio ove lijepe priče. Odluka je bila obostrana - velika želja Hajduka i moja osobna. Tu sam kako bih dao sve od sebe i tako će biti!

Nadam se da ću svojim iskustvom i radom pomoći svojoj ekipi, a garantiram vam da ću svaku utakmicu davati 100 posto jer je meni to užitak. Takav sam igrač, tako odgojen i tome se veselim. 

I za kraj možda i najbitnija poruka ide vama, dragi navijači Hajduka. Neizmjerno sam vam zahvalan na svim porukama koje ste mi poslali u zadnjih nekoliko tjedana. Niste ni svjesni koliko mi to znači! Čitam ih i dan danas, i čitat ću ih i dalje, jer vi ste ti zbog čega se igra nogomet i mazi lopta na terenu. Moram priznati da je bilo jako smiješnih poruka u kojima ste me nasmijali (navijač koji mi je obećao “prestat ću pušiti i upisati fakultet” ako potpišem - držim te za riječ😉), stoga samo nastavite jer jedno je sigurno - vi ste mi također dali jedan veliki dodatni motiv za doći u Hajduk. 

Trebat ćete nam kroz cijelu sezonu i ne kaže se bezveze da ste 12. igrač na terenu!!!"

POGLEDAJTE VIDEO: Dinamova prošlosezonska titula

Komentara 5

Avatar Idler
Idler
18:45 20.07.2021.

Igrač finog poteza koji zna i zabit. Morti je Hajduk konačno dobil pravog "cenera", sam kak ih bu trener znal posložit ?!

PC
Pacta_Conventa
11:36 21.07.2021.

Jos samo fali mali Halilovic i eto Hajduka opet u borbi za 5 mjesto , igrac nije uspio u 2 ligi engleskoj , zar je Hajduk na to spao ?otkud pare pa tko ce platut takve ugovore , opet ce zbog polovnih igraca na klupi zavrsit mladi od kojih se zivi , a rezultat 5 mjesto

PE
peronja
07:17 21.07.2021.

hebote raspisali se o njemu kao da je Luka Modrić!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije