Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 8
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
RUKOMETNA LP

Szeged predvođen hrvatskim rukometašima svladao Pelister (28-27)

EHF Men's Handball Champions League - Kielce v Aalborg
WOJCIECH HABDAS/REUTERS
23.11.2023.
u 02:00

U posljednjem susretu ovoga kola iz A skupine u četvrtak će snage odmjeriti Industria Kielce i Zagreb. Na ljestvici skupine vodi Kiel sa 11 bodova. Kielce ima 8, a Zagreb 6 bodova

U derbiju osmog kola A skupine rukometne Lige prvaka Aalborg i THW Kiel su odigrali 27-27, a za goste je nastupio hrvatski rukometaš Domagoj Duvnjak, međutim nije se upisao među strijelce.

Kiel je na poluvremenu imao četiri gola prednosti (17-13), a početkom nastavka i velikih +7 (22-15). Na ulazu u posljednjih deset minuta gosti su vodili 27-21 i činilo se kako će upisati i šestu pobjedu. Međutim, Danci su furioznom završnicom sa šest golova u nizu izborili remi.

GALERIJA Nexe svladao Skjern u EHF Europskoj ligi

EHF Men's Handball Champions League - Kielce v Aalborg
1/37

Aalborg su predvodili Lukas Nilsson i Simon Hald Jensen sa po pet golova, dok su na njemačkoj strani najefikasniji bili Mykola Bilyk sa šest, te Patrick Wiencek i Niclas Ekberg sa po pet golova. Duvnjak se nije upisao među strijelce.

Mađarski Szeged je na gostovanju pobijedio Eurofarm Pelister sa 28-27, a pobjednički gol za goste osam sekundi prije kraja susreta zabio je Zoltan Szita. Goste su do pobjede predvodili hrvatski rukometaši Mario Šoštarić sa sedam, te Luka Stepančić s pet golova, dok se Marin Jelinić nije upisao među strijelce. Kod Pelistera, kojem je to bio već osmi poraz, najefikasniji je bio Uroš Borzaš sa šest golova.

VEZANI ČLANCI:

PSG i Kolstad su odigrali 28-28. U redovima francuskog sastava Elohim Prandi je zabio 10 golova, dok je na suprotnoj strani 10 golova postigo Sander Sagosen.

U posljednjem susretu ovoga kola iz A skupine u četvrtak će snage odmjeriti Industria Kielce i Zagreb. Na ljestvici skupine vodi Kiel sa 11 bodova, Aalborg ima 10, a Kolstad, PSG i Pick Szeged po devet bodova. Slijede Kielce (8), Zagreb (6) i Pelister (0).

VIDEO 'Otac je patio zbog rata u Jugoslaviji. Uzimao je novac koji je pripadao meni, a jedva sam preživio'

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije