Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 94
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NA ODMORU U LIJEPOJ NAŠOJ

Svjetska zvijezda stigla u Hrvatsku, uživa u bifteku od 24-karatnog zlata

Alistair Overeem
Instagram
04.05.2021.
u 10:27

"Odrezak s 24-karatnim zlatom", napisao je Overeem na Instagramu.

Legendarni UFC borac Alistair Overeem (40) jako voli našu zemlju i opet je stigao na odmor u Hrvatsku.

Nizozemac je na Instagramu, gdje ga prati više od milijun ljudi, objavio fotografije s hrvatskom borcem Antoniom Plazibatom.

Njih dvojica bila su u Trogiru i uživala u hrani iz jednog tamošnjeg restorana. Jeli su biftek omotan 24-karatnim zlatom.

Meso je prekriveno listićima zlata, a sve to navodno blagotvorno djeluje na organizam.

– Rad sa zlatom jako je zahtjevan. Proces je takav da sve u kuhinji u tom trenutku mora stati. Napa se mora ugasiti, sva vrata zatvoriti da ne bude propuh, svi moraju izaći iz kuhinje osim, naravno, osobe koja priprema zlatnu porciju. To su toliko tanki i osjetljivi listići da doslovno ne smiješ disati. Radi se s pincetom te kistom isključivo od devine ili vjeveričje dlake – objasnio je nedavno chef Roko Puče (38) te dodao:

– Zlato nema miris, a okus je blago metalan. U hrani potpuno sigurno ne izaziva nikakve alergije. Pomaže u normalizaciji metabolizma, poboljšava rad jetre i želuca, pomaže u smanjenju bora i pomlađivanju kože... Nabavlja se u Italiji i Indiji. Ljudi pišu svašta, da se može nabaviti preko Amazona za 10 dolara... To su gluposti, moraš imati certifikat i na njemu mora biti kod 175. Može se nabaviti svašta, ali tu nema garancije da je sigurno i jestivo i da nećete imati probavne smetnje.

"Odrezak s 24-karatnim zlatom", napisao je Overeem na Instagramu.

Overeem je svojedobno ispričao da mu se jako sviđa u Hrvatskoj,

– Hrvatska je jedna od mojih omiljenih destinacija. Zimi baš ne volim boraviti ovdje, ali ljeta su predivna, pogotovo u gradovima poput Splita. Hrvatska obala stvarno je nešto posebno, kad god razgovaram s prijateljima iz SAD-a, preporučujem im odlazak u Hrvatsku jer rijetki iz SAD-a uopće odlaze u Europu. Hrana je ovdje odlična, a sviđa mi se i što je ovdje puno ljubitelja slobodne borbe, baš volite MMA – rekao je prije dvije godine kada je posjetio Lijepu Našu.

Ključne riječi

Komentara 4

WA
warbreaker
11:54 04.05.2021.

Preser teški. No ako ima para na bacanje, nek baca u Hrvatskoj. Sve najbolje borcu!

ČA
Čaky
13:55 04.05.2021.

Mogao je staviti kozje bobice, bilo bi mu još ukusnije

VO
Volimrukomet
07:07 05.05.2021.

Jeli kaki zlatno. Ne serite.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije