Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PRVI PUT U HRVATSKOJ

Svjetska taekwondo atrakcija stiže u Arenu Zagreb na spektakularni 20. Jastreb Open

Jastreb Open
Foto: Jastreb Open
1/4
17.11.2018.
u 09:31

U Areni će se održati i Jastreb Limač Open za najmlađe, a prvi put u Hrvatskoj predstavit će se i nova tzv. kick disciplina sa svjetlosnim senzorima. Bit će tu i gost iznenađenja koji će oduševiti sve prisutne.

Ovogodišnje taekwondo natjecanje Jastreb Open bit će najspektakularnije dosad. Deseci Korejaca odjevenih u dobok će letjeti zrakom, lomiti cigle i daske rukama i nogama i raznim vratolomijama prkositi gravitaciji. Jubilarni 20. Jastreb Open – Kup veleposlanika Republike Koreje održat će se 25. studenog 2018. u Areni Zagreb, a posebni gosti bit će Kukkiwon Demonstration Team – najviša instanca umijeća koju se može doseći u ovom borilačkom sportu i korejsko nacionalno blago.

Kukkiwon trupa putuje svijetom i efektnim predstavama promovira taekwondo, a nakon 120 zemalja po prvi puta dolaze u Hrvatsku. Njihov nastup zakazan je za 25. studeni u podne, dok sam turnir traje od jutra. Pogledajte kako izgleda show.

‘’Za jubilarno izdanje Jastreb Opena imala sam dvije želje, jedna je bila održati natjecanje u Areni, a druga je dolazak ovog najpoznatijeg demo-teama svjetskog taekwondoa. Tu nam je najviše pripomoglo Korejsko veleposlanstvo u Hrvatskoj koje nas i inače prati već tri godine, budući da su u nama, kao najmasovnijem turniru u ovom dijelu Europe za mlađe uzraste, prepoznali zanimljivog partnera’’, naglasila je Tamara Pradegan, glavna tajnica Taekwondo kluba Jastreb.

U Areni će se održati i Jastreb Limač Open za najmlađe, a prvi put u Hrvatskoj predstavit će se i nova tzv. kick disciplina sa svjetlosnim senzorima. Bit će tu i gost iznenađenja koji će oduševiti sve prisutne.

Taekwondo natjecanje 20. Jastreb open – Kup Veleposlanika Republike Koreje i ove će godine imati humanitarni karakter, a održat će se pod visokim pokroviteljstvom Predsjednice Republike Hrvatske Kolinde Grabar-Kitarović, Središnjeg državnog ureda za šport, Hrvatskog olimpijskog odbora, Hrvatskog taekwondo saveza te Gradonačelnika Grada Zagreba Milana Bandića.

Organizirana je humanitarna akcija “Fajteri za fajtere”, za beskućnike u Zagrebu o kojima skrbi Udruga Fajter, a na preporuku i u suradnji s Gradskim uredom za socijalnu zaštitu i osobe s invaliditetom.

Ulazi se besplatno, ali preko pozivnica koje će se dijeliti na dan natjecanja od 08:00 sati na ulazu u Arenu. Prilikom preuzimanja pozivnice posjetitelji mogu sudjelovati dobrovoljnim prilogom u akciji za beskućnike grada Zagreba. Donacijski račun za humanitarnu akciju HR5924840081502010143.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije