Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 52
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SVJETSKA LIGA

Vaterpolisti s uvjerljivih deset razlike pobijedili Kinu

Vaterpolo
HVS
25.06.2015.
u 22:11

Završilo je 14:4 i time su naši pokazali kvalitetu

Hrvatski vaterpolisti nisu dopustili novo iznenađenje, pobijedili su Kinu 14:4 u trećem kolu skupine A Svjetske lige u Bergamu. Poslije Mađarske, ovo je dokaz da se Brazil 'omaknuo' barakudama.

Dokaz tome je i činjenica da su Brazilci protiv Mađarske izgubili 3:16, što znači da Ratko Rudić ipak ne može kvrcnuti čarobnim štapićem i postaviti tu južnoameričku reprezentaciju u svjetski vrh.

A što se utakmice s Kinezima tiče, Paulo Obradović bio je prvi strijelac s tri gola, a Sandro Sukno, Antonio Petković i Ante Vukičević postigli su po dva, a jedan Luka Lončar, Maro Joković, Luka Bukić, Andro Bušlje i Anđelo Šetka.

>> Rudić potopio Hrvatsku: Sve sam prošao, ali ovo je najveća senzacija

Komentara 3

PA
paosmarsa
22:23 25.06.2015.

I u 1/4 finalu igramo protiv Australije naseg Elvisa Fatovica!Hvala

FY
fockk.you.9
22:36 25.06.2015.

Aaaaaa znao sam, Elvis je živ!!!!!

PA
paosmarsa
23:11 25.06.2015.

Moje greska!Igramo s domacinima Italijom u 1/4.Jos gore

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije