Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 141
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Beaver Creek

Svindalu spust, Zrnčiću Dimu prvi bodovi

Natko Zrnčić Dim
Reuters (Ilustracija)
04.12.2015.
u 21:15

Svindalu je ovo treća uzastopna pobjeda ove sezone, a jedino nije uspio slaviti na otvaranju sezone u veleslalomu u Soldenu.

Norvežanin Aksel Lund Svindal pobjednik je spusta u američkom Beaver Creeku, dok je Natko Zrnčić Dim zauzeo 25. mjesto osvojivši prve bodove ove sezone u Svjetskom kupu.

Svindalu je ovo treća uzastopna pobjeda ove sezone, a jedino nije uspio slaviti na otvaranju sezone u veleslalomu u Soldenu. Svindal je do 28. pobjede u karijeri stigao sa 30 stotinki sekunde boljim rezultatom od sunarodnjaka Kjetila Jansruda, a treći je bio Francuz Guillermo Fayed sa 70 stotinki sekunde zaostatka.

Jedini hrvatski predstavnika na današnjem spustu Natko Zrnčić Dim prošao je ciljem kao 25. sa 2.20 sekundi zaostatka osvojivši prvih šest bodova ove sezone.

U ukupnom poretku Svjetskog kupa vodi Svindal sa 307 bodova, a na drugom mjestu je Talijan Peter Fill sa 172 boda, a treći je Jansrud sa 151 bodom.

Filip Zubčić je na 36. mjestu sa 22 boda, dok se Zrnčić Dim nalazi na 57. mjestu sa šest bodova.

U poretku spustaša vodi Svindal (200) ispred Filla (112) i Fayeda (110). Zrnčić Dim se nalazi na 31. poziciji sa šest današnjih bodova.

U subotu je u Beaver Creeku na rasporedu super-G, a u nedjelju veleslalom.

>>Svindalu super-G, Zrnčić-Dim i Kostelić bez bodova

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije