Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 74
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
IZDAŠAN SPONZOR

Svim sportašima na dar skupi Samsungov mobitel

ZOI 2018. - sanjkanje
Foto: Reuters/PIXSELL
11.02.2018.
u 07:00

Taj uređaj trebali su dobiti i sportaši iz Sjeverne Koreje, no oni ga neće smjeti ponijeti sa sobom kući.

Baš kao i na Ljetnim igrama u Riju, kada su podijelili 12.500 mobitela, i na ovim se Igrama jedan od najvećih olimpijskih sponzora isprsio. Štoviše, poznati korejski proizvođač elektronike Samsung svim je sportašima, sucima i članovima MOO-a, a njih je na ZOI sveukupno oko 4000, darovao novi mobitel.

Riječ je o modelu Galaxy Note 8 limited edition koji u hrvatskim trgovinama košta više od 7000 kuna. Taj uređaj trebali su dobiti i sportaši iz Sjeverne Koreje, no oni ga neće smjeti ponijeti sa sobom kući. Uostalom, na granici bi im to ionako bilo oduzeto.

Komentara 3

Avatar anti_komunist
anti_komunist
07:51 11.02.2018.

nadam se da je nasa delegacija djabalebarosa jako brojna...........cast sportasima...

DH
dalibor.hren
08:58 11.02.2018.

Znači, mobitele će dobiti i savjetnici, i mozgovi, i šupljorošci.... Na povratku u Hrvatsku uređaji bi trebali ostati samo sportašima! Ostali nek svoje mobitele daju sirotinji - saborskim zastupnicima, Ramljaku i društvu....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije