Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 131
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
VELIKI POVRATAK Izbornik Slaven Bilić jedva čeka njegov povratak

Svi znaju koliko im znači Duduov povratak

silva-txt.jpg
import
24.10.2008.
u 10:45

Osam mjeseci prošlo je od brutalnog starta Martina Taylora na Eduarda da Silvu i teške ozljede hrvatskog reprezentativca. Dudu svoj oporavak privodi kraju i za tri bi tjedna trebao biti na terenu.

- Eduarda još samo tri tjedna dijele od povratka natjecateljskom nogometu - rekao je Arsene Wenger, Arsenalov trener.

Konkurencija u momčadi opet je velika, hrvatski reprezentativac proći će težak put da ponovno nađe mjesto među prvih 11 topnika. Prvi pogodak za klub je zabio u uzvratnoj utakmici 3. pretkola Lige prvaka protiv praške Sparte, međutim, u prvenstvu mu nije išlo, nastupao je većinom s rezervama u utakmicama FA kupa.

Na premijerligaški prvijenac čekao je do sredine prosinca kada je zabio dva gola protiv Evertona, a za odlične igre u prosincu, navijači su ga nagradili proglašavajući ga igračem mjeseca. I taman kad se uklopio, stigao je Martin Taylor. Sezona je bila gotova, devet pogodaka u 22 nastupa ono je što će se pamtiti u prvoj sezoni.

Suigrači ga jedva čekaju.
Vijest o Eduardovu povratku obradovala je sve, a posebno mu se raduje kolega iz napada Robin van Persie.

- Eduardo nam je zaista važan igrač. Bili smo nesretni zbog njegove ozljede, ali mislim da se Eduardo izvrsno nosio s cijelom tom situacijom i da je pokazao zrelost. Ako samo pogledate njegov učinak do ozljede, onda je jasno da ga trebamo – izjavio je Van Persie.

Najpotrebniji 'Bilić boysima'
Koliko se samo u posljednje vrijeme znalo spominjati Dudua kad je igrala Hrvatska. Bilić mu je dao priliku, a on mu se odužio na najljepši mogući način, u 22 utakmice zabio je 13 pogodaka.

Još da smo ga imali u Austriji i Švicarskoj, tko zna gdje bi nam bio kraj. Kvalifikacije nismo počeli kako smo očekivali, ali se možemo nadati da ćemo dobiti onoga dobrog starog Eduarda, a onda tko zna gdje nam je kraj. Možda možemo i ono što malo ljudi sada vjeruje. 11. kolovoza 2010. otići na svjetski vrh. Vrijeme će pokazati.

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije