Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 7
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Novi izazovi?

Strah zbog Dalića: Ima nevjerojatne ponude, uskoro će se znati ostaje li

Doček Zlatka Dalića
Foto: Vjeran Žganec Rogulja/PIXSELL
1/21
18.07.2018.
u 11:07

– Mogu ja voditi Brazil ili Barcelonu, ali nema ljepšeg posla od toga kad vodim Hrvatsku.

Nakon velikog uspjeha hrvatskih nogometaša koji su u Rusiji postali viceprvaci svijeta, najvažnije pitanje jest: ostaje li Zlatko Dalić na čelu naše izabrane vrste.

Predsjednik HNS-a Davor Šuker nije bio razgovorljiv na tu temu nakon finala protiv Francuske.

– Zašto sad pričate o Daliću? Pustite me da se odmorim sedam dana. Što bih sad trebao odgovoriti? Idemo na odmor, pričajte o Francuskoj, o finalu, idemo na godišnji odmor, odmorite se i vi, nervozni ste i vi – poručio je Šuker.

>>Pogledajte kompilaciju veličanstvenog slavlja na dočeku nogometaša

Zlatko Dalić na dočeku također nije želio o tome.

– Sad se idem odmoriti, a onda ćemo vidjeti što će se dogoditi – rekao je Dalić, ali ipak je dao do znanja koliko voli ovaj posao.

– Mogu ja voditi Brazil ili Barcelonu, ali nema ljepšeg posla od toga kad vodim Hrvatsku.

I odmah je krenula rasprava oko toga treba li Dalić ostati. Svi se, naravno, slažu da moramo učiniti sve da zadržimo tog sjajnog trenera koji je ujedinio reprezentativce.

Doček Zlatka Dalića
1/22

– Meni su u životu uvijek novci bili najbitniji, ali Daliću nisu. Zato u ovoj priči oko odlaska ili ostanka na mjestu izbornika mislim da će njemu biti presudna ta ljubav i to zajedništvo s igračima i da neće prihvatiti nikakvu drugu ponudu. Novac sigurno neće presuditi. Jedino sad da Šukeru nešto ne šukne, pa da ga on ne pokuša minirati – kazao je Ćiro Blažević za HRT.

A Dalićev uspjeh nije prošao nezapaženo, predstavio se cijelom svijetu, svi su pisali o njemu i njegovu trenerskom razvoju, što je rezultiralo i ponudama. Za njega su zainteresirani klubovi iz Kine koji bi mu ponudili vrtoglave iznose, ali odluka o njegovoj budućnosti bit će poznata nakon što svi odmore.

Doček Zlatka Dalića
1/38

Komentara 53

Avatar Danfanielleonard
Danfanielleonard
11:29 18.07.2018.

Čestitam urednistvu Kurira, pardon vecernjeg, na brisanju postova

Avatar Admin nabijem te
Admin nabijem te
11:23 18.07.2018.

Šteta ako ode.Gospodin,za razliku od ostale bagre koja umanjuje i vrijeđa ovaj uspjeh!🇭🇷🇭🇷🇭🇷🇭🇷

Avatar tituš
tituš
11:33 18.07.2018.

Ako se dobro sjećam, Dalić je nakon Ukrajine potpisao Ugovor na dvije godine .. Pustite čovjeka na odmor, obitelji i već u rujnu nastavi tamo gdje je u Moskvi stao!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije