Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 62
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SREĆA U NESREĆI

Švedski nogometaši u posljednji trenutak izbjegli kobni let Germanwingsa

Germanwings
Foto: Reuters/PIXSELL
24.03.2015.
u 20:14

- Sretno smo stigli kući. Naše misli su s obiteljima poginulih putnika jer smo i mi mogli među njima - rekao je direktor kluba Adil Kizil.

Kobni let zrakoplova Germanwingsa ostavio je iz sebe 150 mrtvih nakon pada u francuskim Alpama, a bilo bi ih i više da nogometaši švedskog trećeligaša Dalkurda nisu u posljednji trenutak izbjegli ukrcavanje i odlučili se na drugi način putovati kući u Borlaenge.

Išli su iz Barcelone prema Düsseldorfu, a nakon tragedije svaki od njih itekako je zahvalan na činjenici da su se odlučili propustiti odlazak u, kasnije se pokazalo, sigurnu smrt. A sve zbog činjenice da bi predugo čekali u Düsseldorfu da su išli na taj let. Umjesto toga, odlučili su se podijeliti i ukrcati na tri leta iz Barcelone prema Zürichu i Münchenu.

No svejedno su obiteljima priuštili mnogo razloga za brigu jer ih nisu obavijestili i promjeni rute, nije im se to činilo bitno. Naravno, nastala je opća panika, bilo je i suza, a kad su sletjeli i javili se obiteljima bila je to neviđena sreća.

- Sretno smo stigli kući. Naše misli su s obiteljima poginulih putnika jer smo i mi mogli među njima - rekao je direktor kluba Adil Kizil.

>> U padu njemačkog aviona 150 mrtvih: Poginuo i cijeli razred!

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije