Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 12
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
IZ DVORANE ZAGREBA

Sve tri utakmice Ćosićeva kupa na HTV-u

Košarka
16.02.2010.
u 13:47

Sve je spremno za završni turnir Košarkaškog kupa Krešimira Ćosića, koji će se odigrati u dvorani Trnsko u četvrtak i petak, 18. i 19. veljače. Zanimljivo je da će HTV izravno prenositi sve tri utkamice.

U četvrtak su na rasporedu polufinala između Cibone i Zadra (17 sati) te Zagreb Croatia osiguranja i Cedevite (19.15). Prvi termin druge utakmice bio je u 19.30, ali zbog prijenosa nogometne Europske lige (21.05) početak je pomaknut za 15 minuta. Finale je na rasporedu u 18 sati. Svi sudionici završnog turnira danas u 15 sati položit će cvijeće na grob Krešimira Ćosića na Mirogoju, a u 17 sati će ih primiti zagrebački gradonačelnik Milan Bandić.

Ovo je 19. izdanje kupa, a po šest su dosad osvojili Cibona i Zadar, Splićani imaju pet trofeja, a Zagrebaši jedan, osvojen 2008. godine.

- Ne krijemo da želimo osvojiti kup. U polufinalu igramo protiv Cedevite koja nas je nedavno uvjerljivo nadigrala u Sutinskim vrelima, u NLB ligi. No, ovo će u četvrtak biti sasvim drukčija utakmica. Uostalom, imamo i prednost domaćeg parketa i nadam se da će naših navijača biti jako puno u dvorani. Što se tiče igračkog kadra, tek Vladimir Krstić nije jučer trenirao, ali će biti spreman za utakmicu sa Cedevitom - rekao je Denis Bajramović, trener Zagrebaša.

Komentara 2

JA
jadre
15:37 16.02.2010.

E lako vam je sad kovati planove o pobjedi ,kad Lavovi iz Dubrave nisu na turniru...da-da...!

OB
-obrisani-
17:35 16.02.2010.

tim KLADIMOSE sutra, 17.2., daje potpuno besplatno top 3 para,parove koje daje svojim pretplatnicima. Posjetite nas već danas: kladimose.bloger.hr . 100 % prolazno i samo sutra,100 % besplatno.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije