Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 183
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Bomba iz Turske

Sve ovisi o Allegriju: Mandžukić prelazi u Bešiktaš?

Mario Mandžukić Juventus
Foto: Reuters/PIXSELL
1/5
19.05.2017.
u 16:40

Massimiliano Allegri će nakon finala Lige prvaka odlučiti što će s Mandžukićem - hoće li ga zadržati ili će mu dati zeleno svjetlo da napusti klub

Iako je bio neprocjenjiv ove sezone za Juventus, Mario Mandžukić bi na kraju sezone mogao napustiti Torino i preseliti u Bešiktaš, doznaje Goal.

Naime, sve ovisi o Massimilianu Allegriju koji će nakon finala Lige prvaka odlučiti što će s Mandžukićem - hoće li ga zadržati ili će mu dati zeleno svjetlo da napusti klub.

A Bešiktaš čeka njegovu odluku, a ako Allegri odluči pustiti Mandžu, Bešiktaš će kompletirati transfer.

Komentara 3

MA
marin746
17:32 19.05.2017.

Ma dajte više dosta!Sad govorite da sigurno ostaje i iduce sezone,a sad da sve ovisi o treneru!

DU
Deleted user
21:42 19.05.2017.

Mandukicu opet noga? On je sampion zamo za vecernjak koji mu pjeva lovorike i izmislja neke basnoslovne ugovore. Mislim da ima kalibar za Slaven Belupo.

DU
Deleted user
18:22 19.05.2017.

Definitivno najgori napadac u ligama petice,zivi na staroj slavi i metastazira naustrb odlicnih mladih napadaca dajte sansu santiniju,copu,kramaricu,cak i pjaca bi u jednoj tekmi zabio ko on u pet godina,Mandzo odi u kini i napravi nam uslugu svima imamo stopera i branica dovoljno,molim te

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije