Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 70
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Uz Papin blagoslov

Mandžukiću se smiješi nevjerojatan ugovor, evo što mu nudi Juventus

Mario Mandžukić
Foto: Reuters/PIXSELL
1/5
17.05.2017.
u 08:54

Papa Franjo blagoslovio je Juventusovu i Lazijevu momčad uoči finala talijanskog kupa.

Hrvatski napadač Mario Mandžukić neizostavni je član udarne postave finalista Lige prvaka, Juventusa, pa mu je klub, prema pisanju Tuttosporta, ponudio produljenje ugovora uz znatno bolje uvjete. Čelnici stare dame nude mu ostanak u Torinu do 2020. godine te povećanje godišnje plaće sa 3,5 na 5 milijuna eura.

Kad bi Mandžo pristao na nove uvjete, postao bi četvrti najplaćeniji hrvatski igrač nakon Luke Modrića, Dejana Lovrena i Ivana Rakitića.

A Juventusovu momčad uoči večerašnjeg finala talijanskog Kupa, kao i momčad Lazija, na posebnoj audijenciji primio je papa Franjo, inače veliki ljubitelj nogometa.

Sve ih je blagoslovio te poručio:

– Želio bih čestitati igračima Lazija i Juventusa, ne samo zbog sjajnih rezultata već i zbog toga što su omiljeni među navijačima. Zato imaju odgovornost promicati autentične sportske vrijednosti.

 

Komentara 3

MA
Majur
09:53 17.05.2017.

Nije loša zarada,a i karijera za đilkoša koji nema pojma o nogometu kako to internet stručnjaci tvrde:)))))Mandžo kralju!!

MA
malopivo
13:23 17.05.2017.

Vec potpisan

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije