Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 128
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Mandžukić oduševio

'Krvario je kao Rocky, nosio križ za Juve, a glavu su mu zavarili'

Mario Mandžukić
Foto: Reuters/PIXSELL
1/5
18.05.2017.
u 11:11

Talijanski mediji danas ispisuju hvalospjeve hrvatskom napadaču.

Mario Mandžukić ponovno je oduševio onime što ga krasi – nevjerojatnom borbenošću! Juventus je u Rimu osvojio talijanski kup protiv Lazija (2:0), a hrvatski napadač odigrao je cijeli susret za torinsku momčad.

U 45. minuti završio je krvave glave nakon sudara s Bastosom iz Lazija, no borbeni napadač vratio se na teren nakon što mu je pružena pomoć.

Zbog toga mu talijanski mediji danas ispisuju hvalospjeve, ponovno je njihov heroj.

– Nakon što je zbog udarca u arkadu krvario kao Rocky, vratio se još jači nego prije i na kraju odradio uobičajenu dozu 'kopanja' – piše Gazzetta, a Tuttosport navodi:

– Super Mario ponovno je nosio križ za cijelu njegovu momčad.

Mandžina borbenost oduševljava i navijače koji ga hvale na društvenim mrežama.

– Dodaš loptu Mandžukiću i siguran si. Zapravo, siguran je i mir u svijetu, zaštita okoliša, svi smo sigurni – napisao je na Twitteru jedan navijač, a drugi je pak poručio:

– Vjerojatno mu u svlačionici nisu zašili, nego zavarili glavu.

Mario Mandžukić
1/8

Hrvatski napadač ove sezone zabio je samo devet pogodaka, no njegova uloga u momčadi od iznimne je važnosti za trenera Massimiliana Allegrija pa mu Juventus nudi produljenje ugovora do 2020. godine, prema kojem bi mu godišnja plaća trebala porasti sa 3,5 na 5 milijuna eura.

Komentara 2

Avatar x-y
x-y
11:35 18.05.2017.

Mandzo je kralj...daleko najaci i najbolji napadac........

CU
cungalunga
11:54 18.05.2017.

Đilkoš

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije