Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 177
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
jasmin repeša

Svašta sam im izgovorio, baš su me razljutili

17.11.2014., KC Drazen Petrovic, Zagreb - ABA liga, 8. kolo, KK Cibona - KK Cedevita. Photo: Dalibor Urukalovic/PIXSELL
Foto: Dalibor Urukalović/PIXSELL
21.12.2014.
u 08:15

Već u prvom tjednu 2015. cedevitaše čeka početak igranja u Eurokupu. Najprije im dolazi Zaragoza, potom idu u Volgograd, a u skupini je još i nekadašnji Repešin klub Roma

Dok traje obnova, nema odmora. Tako se ovih dana govori u Cedeviti, u klubu koji se obnavlja svježom krvi i čija će prva momčad u samo pet dana, u NBA tempu, odigrati tri utakmice. Samo 43 sata nakon završetka dvoboja u Berlinu i pobjede nad Albom (70:67), Cedevitu danas u 17 sati čeka zagrebački dvoboj sa Szolnokijem (6-6), momčadi iz sredine ABA lige. Već 48 sati nakon toga nerazumni raspored tjera ih da igraju protiv Krke.

Jasmin Repeša zadovoljan je što se njegova momčad od Eurolige oprostila pobjedom.

– Možda su utakmice protiv Szolnokija i Krke bodovno važnije, no i pobjeda nad Albom za klub je važna, ponajprije za imidž. Malci su dobili priliku koju u prvom poluvremenu nisu iskoristili, jako su me naljutili pa sam im svašta rekao u poluvremenu. Srećom, dobro su reagirali u nastavku.

Već u prvom tjednu 2015. cedevitaše čeka početak igranja u Eurokupu. Najprije im dolazi Zaragoza, potom idu u Volgograd, a u skupini je još i nekadašnji Repešin klub Roma.

>>Cedevita se pobjedom u Berlinu oprostila od Eurolige

Komentara 1

Avatar links
links
16:55 22.12.2014.

glumatalo

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije