Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Zabrinjavajuća neefikasnost

Svakog vikenda svjedočimo lošem nogometu u HNL-u. Najbolji strijelac lige nije zabio gol 708 minuta

Osijek i Hajduk sastali se u 29. kolu HT Prve lige
Davor Javorovic/PIXSELL
12.12.2023.
u 18:20

Još nevjerojatnije zvuči podatak kako niti jedan igrač od kraja kolovoza do prosinca nije uspio nadmašiti Caktaševih sedam golova! Najveći iskorak napravio je Hajdukov kapetan Marko Livaja uspjevši tek izjednačiti Caktaševu produktivnost. U prošloj sezoni Livaja je u ovo doba već imao 11 pogodaka na kontu, a u pretprošloj 13. Livaja se posljednji put upisao u strijelce 26. studenoga protiv Istre 1961.

Komentara 3

Avatar antikomunist1
antikomunist1
11:58 13.12.2023.

Ima i puno lošijih od HNL - ali njih se ne smije imenovati jer oni su "nedodriljivi"!

DU
Deleted user
18:38 12.12.2023.

Kad je Hajduk prvi, znate koliko je liga ove sezone loša...

KU
Kujttim
19:41 12.12.2023.

Istina da je HNL loš, ali barem se vrti lova na preprodaji stranaca sumnjive kvalitete i barem ćemo na proljeće imati neizvjesno prvenstvo. Ako Hajduk pobijedi Dinamo, imati ćemo zanimljivo prvenstvo na proljeće.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?