Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 133
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
HRVATSKI TIGAR

Supruga Branka Cikatića: Borimo se iako su četiri puta rekli da će umrijeti

Branko Cikatić
Foto: Tino Juric/PIXSELL
1/5
31.01.2019.
u 09:07

Supruga je dodala kako je sretna što je Branko napokon doma

Branko Cikatić (64), legenda borilačkog sporta i jedna od najvećih zvijezda kickboxinga i tajlandskog boksa 90-ih godina prošlog stoljeća do prije godinu dana živio je zdrav život, uživao u svakodnevnom trčanju, i dalje se rekreativno bavio boksom i živio u Solinu. 

A onda se preko noći sve okrenulo

U svibnju je završio u bolnici - iz koje je otpušten prije desetak dana, piše Gloria. U proteklih devet mjeseci legendarnom majstoru borilačkih vještina život je nekoliko puta visio o koncu. U bolnicu je stigao s teškim oblikom plućne embolije, borio se i sa sepsom, a u međuvremenu mu je dijagnosticirana Parkinsova bolest, zbog koje je još prikovan za krevet. Život se promijenio i njegovoj obitelji - supruzi Ivani Davidovski Cikatić (43), kćeri Luciji (19) i sinu Bruni (16). 

- Čak četiri puta mi je rečeno da mi suprug neće preživjeti. Liječnici na Svetom Duhu, gdje je ležao do povratka kući, savjetovali su me da ga smjestim u dom za starije i nemoćne, no to nije dolazilo u obzir - rekla je supruga Ivana koja ne sumnja u oporavak supruga Branka, odnosno "hrvatskog tigra", što mu je nadimak još iz borilačkih dana. 

Supruga je dodala kako je sretna što je Branko napokon doma.

>> Pogledajte kako izgleda trening Cro Copa

Komentara 3

OB
ObrenM
10:26 31.01.2019.

I u dobru i u zlu.Bravo Gospodjo,neka vam Svevisnji bude na pomoc.

ZI
zip123
09:34 01.02.2019.

Ozdravi,Branko,tigre.

KA
kajbum
13:21 31.01.2019.

Svaka cast a gje sad onaj balo cro milicija da ga podrzi

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije