Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 6
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROGLAŠEN KRIVIM

Sunovrat bivše zvijezde Reala i Cityja: Izdan međunarodni uhidbeni zbog grupnog silovanja

Robinho
Press Association/Pixsell
16.02.2022.
u 13:13

Robinho, čije je puno ime Robson de Souza, živi u Brazilu. Ta južnoamerička država ne izručuje svoje državljane što znači da Robinho može biti uhićen jedino ako bude putovao u inozemstvo.

Talijansko ministarstvo pravosuđa objavilo je u srijedu da je izdan međunarodni uhidbeni nalog za bivšeg napadača Milana i brazilske reprezentacije Robinha nakon što ga je sud u Italiji osudio za silovanje.

Talijansko je ministarstvo zatražilo od Interpola da raspiše nalog.

Robinho, čije je puno ime Robson de Souza, živi u Brazilu. Ta južnoamerička država ne izručuje svoje državljane što znači da Robinho može biti uhićen jedino ako bude putovao u inozemstvo.

Sud u Milanu je 2017. proglasio Robinha i još petoricu Brazilaca krivima za grupno silovanje nakon što su žrtvu napili u disko klubu. Presudu je potvrdio prizivni sud 2020. a ona prošli mjesec i talijanski vrhovni sud. Robinho (38) je stalno odbacivao optužbe. 

Za brazilsku je reprezentaciju odigrao 100 utakmica, a u Europi je igrao za Real Madrid, Manchester City i Milan. 

Ključne riječi

Komentara 2

Avatar Diktatura pederijata
Diktatura pederijata
14:49 16.02.2022.

Gdje žive ovi autori? Čovjek je već odležao pola kazne…

RA
radolizem
14:49 16.02.2022.

Neće putovati iz Brazila.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije