Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 25
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
POTVRĐENO

Svjetska zvijezda teška 50 milijuna eura ide u zatvor zbog gnjusnog čina!

Manchester City sighting - Manchester
Eamonn and James Clarke/Press Association/PIXSELL
10.03.2021.
u 13:18

Sud u Milanu 2017. Robinhu je izrekao devetogodišnju zatvorsku kaznu pod optužbom da je 2013. sudjelovao u grupnom silovanju žene. Robinho se na presudu žalio i tvrdio da je nevin. No, sada je sud u Milanu odbacio žalbu te potvrdio presudu.

Slavni nogometaš Robinho (37) definitivno ide u zatvor i to na devet godina. 

Sud u Milanu 2017. Robinhu je izrekao devetogodišnju zatvorsku kaznu pod optužbom da je 2013. sudjelovao u grupnom silovanju žene. Robinho se na presudu žalio i tvrdio da je nevin. No, sada je sud u Milanu odbacio žalbu te potvrdio presudu.

– Prišla mi je djevojka, imali smo odnos uz njezin pristanak. I onda sam otišao kući. Kad mi je prišla, nije bila pijana jer se sjeća mog imena. Osoba koja pije ničega se ne sjeća, a ona se sjećala – rekao je Robinho i dodao:

– U čemu sam pogriješio? Kakav sam zločin počinio? Jedina pogreška jest što nisam bio vjeran supruzi i zbog toga žalim. Nisam nikoga silovao, zlostavljao ili izlazio s djevojkom bez njezina pristanka.

Robinho je tvrdio da su sve napuhali novinari, no sud se ne slaže s njim.

– To su priče koje su izvučene iz konteksta kako bi se prodale novine. U proteklih sedam godina sasvim sam se promijenio. To se dogodilo 2013. i od tada sam mnogo bolja osoba – govorio je Brazilac.

Prije slučaja u Italiji, Robinho je bio optužen i oslobođen u slučaju silovanja 2009. dok je igrao za Manchester City.

Robinho je tijekom karijere upisao 100 nastupa za reprezentaciju Brazila, a nosio je dres europskih velikana Milana, Reala iz Madrida i Manchester Cityja. Od njega se mnogo očekivalo, ali nije sasvim ispunio svoj potencijal. Pretpostavlja se da je "težak" oko 50 milijuna eura, no ni slava ni bogatstvo nisu mu pomogli da ne završi iza rešetaka.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije