Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 71
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Incident u Jazinama

Sukobili se i izvan dvorane, navijači Zadra ljutiti: 'Policija tukla maloljetnike'

Incident u Jazinama
Foto: Screenshot/Facebook/KK Zadar Fans
14.04.2019.
u 10:27

Sukob policije i navijača nastavio se i izvan dvorane. Kako navodi Facebook stranica 'KK Zadar Fans' policija je tukla i cipelarila maloljetnika

Na početku košarkaške utakmice Zadar - Škrljevo igranoj u subotu dogodio se incident. Nakon što su pripadnici navijačke skupine Tornado s tribine zasuli teren trakama i papirićima zapalili su baklje.

Utakmica je prekinuta na pola sata dok policija nije ispraznila istočnu tribinu. Veliko slavlje povratka u Jazine nakon 11 godina pretvorio se u kaos i sukob policije i navijača. Utakmica je kasnije nastavljena, a Zadar je pobijedio 86:75.

Sukob policije i navijača nastavio se i izvan dvorane. Kako navodi Facebook stranica 'KK Zadar Fans' policija je tukla i cipelarila maloljetnika.

'Još jedno u nizu iživljavanja hrvatske policije nad navijačima', piše na Facebook stranici 'KK Zadar Fans'.

'U prvom videu možete vidjeti kako dvojica policajaca pendrekom tuku i cipelare maloljetnu osobu koja bespomoćno leži na podu. U drugom videu možete vidjeti policajca koji hoda uz maloljetnu osobu i u jednom trenutku mu prilazi s leđa i pendrekom ga udara po glavi'.

'Dodajmo kako je u drugom videu policajac ženskoj osobi koja je snimala video rekao, citiramo: 'esan ti reka da makneš taj mobitel', potom ju je uhvatio za ruku i gurnuo mobitel iz ruke'.

Na Facebook stranici 'KK Zadar Fans' dalje navodi da 'policija umjesto pametnijeg posla glavni problem vidi u navijačima'.

Na fotografijama koje je stranica objavila vidi se kako su među navijačima bila i djeca.

Ključne riječi

Komentara 12

LA
Laufer
11:10 14.04.2019.

Nisu maloljetni za pravit nerede ali jesu za dobiti batine! Zanimljiva logika.

JU
jurajuric118
10:42 14.04.2019.

slabo su ga tukli, trebalo je jače. i ove druge mangupe isto. polomiti sve kosti u tim "hrabrim navijačima"

DU
Deleted user
11:20 14.04.2019.

Zapaliti baklje u punoj športskoj dvorani mora se pravno tretirati kao višestruki pokušaj ubojstva! I sad se ti maloumni manijaci bune da je policija bila prema njima gruba?????

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije