Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 150
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Pogledajte video

Skandal u Novom Sadu: Grobari vrijeđali Hrvate, sudac prekinuo utakmicu!

08.04.2019.
u 08:47

Prema pravilima, sudac je prekinuo meč zbog širenja mržnje. Prvo je samo prekinuo utakmicu, a s obzirom na to da Grobari nisu prestajali s pjevanjem te pjesme, igrači su otišli u svlačionicu

Sudac Miloš Đorđić prekinuo je utakmicu Vojvodine i Partizana u 60. minuti, a nekoliko minuta kasnije sve sudionike utakmice poslao je u svlačionicu.

Razlog za takvu reakciju glavnog suca na utakmici u Novom Sadu bila je pjesma navijača Partizana. 

Grobari su skandirali uvredljivu pjesmu ''Pola Mađar, pola ustaša'', aludirajući na veliki broj Mađara i Hrvata u tom dijelu Srbije. 

Prema pravilima, sudac je prekinuo meč zbog širenja mržnje. Prvo je samo prekinuo utakmicu, a s obzirom na to da Grobari nisu prestajali s pjevanjem te pjesme, igrači su otišli u svlačionice. 

Najiskusniji prvotimci Partizana, kapetan Vladimir Stojković i Zoran Tošić, otišli su do tribina na kojima su smješteni Grobari i molili ih da prestanu, a tek nakon nekoliko minuta kada je skandalozno navijanje prestalo, utakmica je nastavljena.

Prekid je trajao 12-13 minuta, a na kraju je slavila domaća momčad s 3-2.

>>> Pogledajte vrijednost hrvatskih nogometaša


 
Ključne riječi

Komentara 136

TO
Tomi0713
08:56 08.04.2019.

Sto kaze Pupovac na ovo

Avatar Mile voli disko
Mile voli disko
09:14 08.04.2019.

Nisam znao da je reći ustaša uvreda?!

LJ
Ljubav1
11:15 08.04.2019.

Bas me zanima hoce li se objavljivati izjave i pisati tekstove o ovome cijeli tjedan kao sto se dogodilo sa incidentom u Splitu.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije