Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 197
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SASTANAK

Šuker ugostio Štimca i indijske uglednike, otkrili o čemu su razgovarali

Rukovodstvo HNS-a ugostilo delegaciju NS Indije i izbornika Štimca
Foto: HNS
1/3
22.09.2019.
u 14:50

Razgovaralo se o mogućnostima tehničke podrške Hrvatskog nogometnog saveza indijskim kolegama, kako bi se podržao razvoj nogometa u drugoj najmnogoljudnijoj zemlji svijeta

Predsjednik Davor Šuker i izvršni direktor Marijan Kustić ugostili su u nedjelju u prostorijama Hrvatskog nogometnog saveza ugledne predstavnike indijskog nogometa.

Delegaciju Indijskog nogometnog saveza činili su glavni tajnik Kushal Das, direktor reprezentacije Abhishek Yadav, glavni tajnik indijskog Ministarstva sporta Radheyshyam Julaniya te Prashant Agarwal i izbornik seniorske nacionalne selekcije Igor Štimac, bivši hrvatski reprezentativac i izbornik Vatrenih.

Razgovaralo se o mogućnostima tehničke podrške Hrvatskog nogometnog saveza indijskim kolegama, kako bi se podržao razvoj nogometa u drugoj najmnogoljudnijoj zemlji svijeta.

Tom su prigodom uručeni i prigodni darovi, uključujući i dresove aktualnih svjetskih doprvaka - uz podsjetnik i na osvajanje svjetske bronce u Francuskoj '98, kada su Vatrene predvodili upravo najbolji strijelac prvenstva Šuker i jedan od stupova obrane Štimac.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije