Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 58
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Javio se predsjednik

Šuker: Štimac je naštetio savezu izjavom o generalima!

'08.10.2012., Trening kamp Zagrebello, Zagreb - Trening hrvatske nogometne reprezentacije. Igor Stimac, Davor Suker.  Photo: Dalibor Urukalovic/PIXSELL'
'Dalibor Urukalovic/PIXSELL'
27.11.2012.
u 14:58

– Fifa i Uefa su nam očitale malu lekciju zbog Štimčeva istupa – otkriva prvi čovjek HNS-a

Predsjednik Hrvatskog nogometnog saveza Davor Šuker ne istupa često u javnosti, ali u razgovoru za Novi list priznao je da nije bio sretan zbog istupa izbornika Igora Štimca i njegova pozivanja oslobođenih generala Ante Gotovine i Mladena Markača da izvedu početni udarac na kvalifikacijskoj utakmici sa Srbijom u ožujku.

– Politiku HNS-a vodit će Izvršni odbor na čijem sam čelu. Štimac ima ugovor o treniranju i takvi i slični istupi u medijima kršenje su ugovornih obveza. Nesmotren istup kao plod euforije izazvao je štetne posljedice za savez i ugled naše reprezentacije! Povukao se naš izbornik, ali naglašavam da se zalažem za princip neovisnosti sporta od politike. Nama lopta, njima politika. Dobro smo startali u kvalifikacijama, imamo deset bodova, ali ništa još nismo napravili. Idemo se baviti nogometom. Zanima me samo projekt Brazil kada je u pitanju reprezentacija. To je Štimčev posao, a kako će savez raditi, posao je predsjednika i Izvršnog odbora – istaknuo je Šuker koji je otkrio i da vodeća nogometna tijela nisu bila oduševljena Štimčevim potezom.

– Održali su nam malu lekciju u Fifi i Uefi. Moramo paziti kako se ponašamo – naglasio je Šuker.

Izvorni članak pročitajte ovdje.

Komentara 11

PN
premda_nije
15:30 27.11.2012.

Dragi Šukeru ne znam jesi li svjestan koliko sam sebi štetiš kad ovako i nadalje ružiš Štimca. Štimac je to rekao u trenutku oslobađanja heroja Gotovine i Markača, upravo ono što bi izjavio i svaki drugi domoljub na njegovu mjestu. Ako naši dragi generali budu došli na tu utakmicu, hoćeš li im moći stisnuti ruku nakon ovoliko tvojeg besmislenog javnog ispričavanja?! Davore na čijoj si ti strani?!

AR
arjavas
17:15 27.11.2012.

"IŠ" je ovim pozivom htio promovirati samo sebe , i ništa drugo . Generali se nisu htjeli ni osvrnuti na taj poziv. Jedno je dolazak na samu utakmicu a drugo izvesti početni udarac. Iz tako osjetljive utakmice u sigurnosnom i političkom smislu , netreba praviti političke predstave .

IL
iluzionist
15:29 27.11.2012.

ne znam gdje igraci nađu motivaciju za igru uz ovako pametnog trenera..

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije