Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 154
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PREDSJEDNIK HNS-A

Šuker: Osjećam se veličanstveno, sada idemo napraviti još jedan pomak

Davor Šuker
Sanjin Strukic/Pixsell
19.06.2014.
u 10:50

- Šteta što Thiago Silva u 86. minuti nije ono zabio pa da nam u najgoroj varijanti odgovara i neriješeno protiv Meksika - kaže Šuker.

Predsjednik HNS-a Davor Šuker nakon pobjede Hrvatske nad Kamerunom je poručio da se osjeća "veličanstveno i ponosno".

- Najvažnije je da smo upisali tri boda. Vjerujemo Kovaču i igračima i nadamo da će napraviti još jedan pomak u povijesti hrvatskog nogometa i proći u drugi krug - rekao je Šuker za HTV.

Šukeru se vratio na utakmicu s Brazilom.

- Šteta što Thiago Silva u 86. minuti nije ono zabio pa da nam u najgoroj varijanti odgovara i neriješeno protiv Meksika.

Danijel Pranjić je napomenuo da hrvatska nije dobro otvorila susret.

- U prvom poluvremenu nije bilo dobro. Nismo dobro ušli u utakmicu, pogotovo nismo dobro komunicirali na lijevoj strani i dopustili smo im neke šanse. No, poslije prvog gola i posebno nakon crvenog kartona bilo je puno lakše - rekao je lijevi bočni.

Mateo Kovačić je ušao u drugom dijelu.

- Drago mi je da smo odigrali dobru utakmicu i zabili puno golova, to je dosta bitno i dosta je pozitivna atmosfera prije Meksika - rekao je Kovačić.

Stipe Pletikosa je sačuvao praznu mrežu.

- Zaslužena pobjeda. Kad pobijediš 4:0 na SP-u to je doza samopouzdanja koja je bitna pred najvažniju utakmicu s Meksikom - rekao je hrvatski vratar.

>> Mandžukić je napravio nešto što nije uspjelo Peleu, Maradoni, Ronaldu, Messiju...

Komentara 13

WU
wuk51
12:35 19.06.2014.

zasto ljudi misle da je kamerun trecerazredna ekipa,zato sto su crnci,sto dolaze iz afrike??citam komentare i cudim se tolikoj nezaposlenosti u hr,toliko trenera,nogometnih strucnjaka,komedijasa i sl....stvarno ste...da mi je barem jednog vidjeti u kovacevoj poziciji,pa ne bi beknut mogli,sastaviti jednu normalnu recenicu a kamoli ekipu...jadno!umjesto sto kritizirate,podrzavajte...pitam se jel to radite i na poslu,ako ga uopce imate..

JA
JackRussell
12:12 19.06.2014.

" Nismo dobro ušli u utakmicu, pogotovo nismo dobro komunicirali na lijevoj strani i dopustili smo im neke šanse" Kaže igrač, Pranjić, koji je držao tu lijevu stranu i kojeg su u uvodnih deset minuta 12 puta probili. Jednog danaana možda saznamo zašto Kovač obožava toliko Pranjića, jer u realnosti taj čovjek je trećerazredan igrač kojemu nije mjesto u reprezentaciji.

BR
Brandfackel2
11:33 19.06.2014.

Fakat je Šukerova dnevnica najbitnija u cijeloj priči... Kai i poštenje... Predsjednici drugih saveza sve sami annđeli, nema korupcije, lopovluka, ahahaha... Bitno da mi gazimo i da se diljem svijeta na ekranima vijori šahovnica!!! Idemo dalje... Za Dom...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije