Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 101
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
KONGRES UEFE

Šuker: 'Nogometnoj Europi poslali smo jasnu poruku protiv egoističnih interesa'

45th Ordinary UEFA Congress
Handout/REUTERS/PIXSELL/REUTERS/PIXSELL
20.04.2021.
u 17:31

- Velika je stvar što smo jedinstveni u našim stavovima i nastojanjima da nogomet ostane onakav kakav mora biti, dostupan svima, a ne samo elitama.

Predsjednik Hrvatskog nogometnog saveza i član Izvršnog odbora Uefe, Davor Šuker, predvodio je hrvatsku delegaciju na 45. Kongresu krovne europske nogometne organizacije.

Šuker je u dvostrukoj ulozi branio interese europskog nogometa i još jednom ukazao na važnost ujedinjenih stavova Uefine obitelji.

- Još jednom smo nogometnoj Europi poslali jasnu poruku, iskazujući solidarnost ujedinjeni protiv egoističnih interesa najbogatijih klubova i njihovih vlasnika. Velika je stvar što smo jedinstveni u našim stavovima i nastojanjima da nogomet ostane onakav kakav mora biti, dostupan svima, a ne samo elitama. Kongres je bio vrlo uspješan, Uefa je zadržala isti kurs, sve ono što je činila prije čini i sad. Izuzetno mi je drago da je moj nekadašnji suigrač Zvonimir Boban postao Uefin šef nogometa, povećavši broj hrvatskih dužnosnika uključenih u razna tijela Fife i Uefe. Vjerujem da ćemo zajedničkim djelovanjem doprinijeti još boljem tretmanu hrvatskog nogometa na međunarodnoj sceni - poručio je prvi čovjek HNS-a.

Uz Davora Šukera, sudionici Uefinog Kongresa bili su i izvršni direktor HNS-a, Marijan Kustić, odnosno voditeljica međunarodnog odjela i licenciranja, Ivančica Sudac.

Komentara 2

JA
jadre
18:02 20.04.2021.

Hoce li i taj Brend ...uskoro u Međugorje...

VA
vadis1
17:46 20.04.2021.

Tko ce sto pitati Sukera? Super liga je dobra ideja.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije