Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 188
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Sportska inspekcija

Šuker ne može voditi Savez: 'Ovo je miješanje politike u sport!'

Ivan Šuker
Foto: Igor Kralj/PIXSELL
20.02.2016.
u 09:33

– Ovo je miješanje politike u sport jer je šefica te inspekcije imenovana na tu dužnost za vrijeme bivše vlasti – poručio je Ivan Šuker.

Na adresu Hrvatskog košarkaškog saveza stiglo je rješenje sportske inspekcije Ministarstva znanosti, obrazovanja i sporta po kojem se saborski zastupnik Ivan Šuker nalazi u sukobu interesa i ne može obavljati dužnost predsjednika ove sportske udruge. Zapravo, riječ je o odbijenoj žalbi na prvostupanjsku odluku gradske inspekcije, na koju će se Šuker žaliti u roku od 30 dana:

– Ovo je miješanje politike u sport jer je šefica te inspekcije imenovana na tu dužnost za vrijeme bivše vlasti – poručio je Ivan Šuker.

>> Sportska inspekcija kreće u nadzor provedbe zakona

Komentara 23

DO
dodo14
10:24 20.02.2016.

Anka Mrak-Taritaš je predsjednica je Hrvatskog jedriličarskog saveza (HJS). Naravno................................ to može.

DO
dobarsavjet
09:52 20.02.2016.

Jel može Stazić, on i tako nije političar on je laprdalo.

KA
kamenjar0404
10:03 20.02.2016.

Zokija,Pupija ili Jovanovica biste hteli komunjare !!!!!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije