Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROŠIRIO ZARAZU

Suigrač zaraženih Hrvata: Korona nije došla od životinje, nego iz laboratorija

Campionato di Calcio Serie A - Genoa vs Crotone
LM/IPA/PIXSELL/IPA/PIXSELL
16.10.2020.
u 14:00

Mnogi talijanski mediji i ljubitelji nogometa okrivili su Perina tvrdivši da je zarazio više od 20 svojih suigrača budući da je bio prvi kojemu je nalaz pokazao pozitivan rezultat. Kasnije su se među zaraženim igračima Genoe našla i dva Hrvata, Marko Pjaca i Petar Brlek.

Mattia Perin, bivši vratar Juventusa i talijanske nogometne reprezentacije, a sad čuvar mreže Genoe, uspješno je prebolio koronavirus te će se ubrzo vratiti treninzima svoje momčadi.

Međutim, mnogi talijanski mediji i ljubitelji nogometa okrivili su Perina tvrdivši da je zarazio više od 20 svojih suigrača budući da je bio prvi kojemu je nalaz pokazao pozitivan rezultat. Kasnije su se među zaraženim igračima Genoe našla i dva Hrvata, Marko Pjaca i Petar Brlek

Perrin je nakon uspješne borbe s koronom odlučio izaći u javnost i argumentima demantirati svoju krivnju.

"Sve je počelo sedam dana prije utakmice Napoli - Genoa, 21. rujna. Sa suprugom i sinom otišao sam u Torino. Bio je ponedjeljak. Suprotno onome što je rečeno, nema dokaza da sam toga dana zaražen. Talijanski nogomet nisam zarazio ja. U srijedu sam radio testiranja, kao i obično. Rezultat je došao u četvrtak, sve je bilo u redu, ali noću sam imao temperaturu", rekao je Perin u razgovoru za La Republicu, pa dodao i svoje mišljenje o virusu:

"Ovu bolest možemo dobiti u taksiju ili pritiskom na gumb u liftu. Svi u mojoj obitelji bili su negativni. Cristiano Ronaldo je dobio virus, Trump također i Covid-19 je onda nazvan smrtonosnim, pa ljudi moraju ozbiljnije shvatiti situaciju. Još uvijek vjerujem da je Covid-19 stvoren u laboratoriju i da nije potekao od životinja", zaključio je Perin.

Ključne riječi

Komentara 1

DM
drazen.muhvic
18:32 16.10.2020.

Iskreno se nadam da lik ima brata. Bilo bi mi žao njegove majke da joj je on sin jedinac...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije