Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 33
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
pogledajte tragikomičan start

Suigrač strašno uklizao s dvije noge mladom hrvatskom stoperu, reagirali i liječnici

firo : 07/24/2022, football, soccer, 2nd league, 2nd Bundesliga, season 2022/2023, HSV Hamburg Hamburg , Hamburg , HSV Hamburg Hamburg Hamburg - Hansa Rostock
Jürgen Fromme/DPA
04.09.2022.
u 08:51

Jedini strijelac na dvoboju bio je Ludovit Reis u 42. minuti susreta. U sadržajnoj utakmici, iako je nedostajalo golova, nije nedostajalo uzbuđenja, a jedno takvo ali ne baš pozitivno bilo je ono u 55. minuti susreta.

U susretu dva velikana u 7. kolu druge njemačke Bundeslige Hamburger SV-a i Karlsruhera, slavio je domaćin iz Hamburga s minimalnih 1:0. 

Jedini strijelac na dvoboju bio je Ludovit Reis u 42. minuti susreta. U sadržajnoj utakmici, iako je nedostajalo golova, nije nedostajalo uzbuđenja, a jedno takvo ali ne baš pozitivno bilo je ono u 55. minuti susreta.

Tada je hrvatskom stoperu u redovima HSV-a Mariju Vuškoviću (20) vrlo nezgodno s dvije noge i uzdignutim đonom uklizao njegov vlastiti suigrač i kolega iz obrambene linije Miro Muheim. Iako je na terenu morala reagirati liječnička služba jer Vušković nije mogao odmah nastaviti igrati, ipak su brzo zaliječili problematični zglob i odigrao je svih 90 minuta susreta. 

Ovaj tragikomičan klizeći start na Vuškovića pogledajte OVDJE.

Prije samo nekoliko mjeseci Vušković je doživio i tešku ozljedu palca pa su mu liječnici kost namještali na travnjaku.

Komentara 4

DU
Deleted user
09:24 04.09.2022.

P naslovu sam mislio odnijeli ga na nosilima, kad ono odigrao cijelu utakmicu. Eto ti ga na....

BA
ban1903
13:30 04.09.2022.

Većina ozljeda se događa nakon zakašnjelih klizećih startova, stoga predlažem da se zabrane klizeći startovi. Biti će daleko manje ozljeda, a nogomet će biti zanimljiviji s više golova. Posebno bi profitirali brzi i inteligentni nogometaši.

ZG
Zeljko Grabar
09:15 04.09.2022.

Strasna vijest iz njemacke 2. lige i to jos da je povrjedjen hajdukov bivsi supertalent od svojeg suigraca kojima je valjda pukao film od stalnog potcjenjivanja samih HSV-ovi supertalenata sa svjetlom kosom nasuprot talenata sa Mediterana i Afrike. Ovome trena skupstina grada Splita na inicijativu Nas Hajduk odmah zabraniti dolazak u splitsko dalmatinsku zupaniju ili pak odrediti ogromnu novcanu kaznu koju treba uplatiti na racun Naseg Hajduka a istog igraca upisati na studij hrvatskog jezika, onaj dopisni kako bi mogao pratiti sve vezano uz Hajduk u Vecernjem listu. Samo na taj nacin moze popraviti ovaj zlocinacki cin igrac koji je povrijedio hajdukova talenta, uz napomenu da iste mjere vrijede samo za slabo prodate hajdukove talente koji igraju po njemackim drugim ligama i u Austriji..

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije