Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 79
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
oduševljeni vatrenim

Leipzig sve iznenadio novim potezom s Gvardiolom, definitivno ostaje!

RB Leipzig - FC Teutonia Ottensen.
Jan Woitas/DPA
01.09.2022.
u 12:59

To je zapravo produljenje postojećeg ugovora za još jednu dodatnu sezonu pa bi Joško trebao u Leipzigu ostati do lipnja 2027. godine.

Ljetni prijelazni rok je završen, a Joško Gvardiol ostaje član RB Leipziga. Tresla se brda, rodio se miš. Leipzig nije želio prodati Gvardiola očito ni po koju cijenu kada ih nije privuklo ni ogromnih 90 milijuna eura koje je ponudio Chelsea.

Nijemci su na sve to odgovorili novim iznenađenjem. Ponudili su našem reprezentativnom stoperu novi ugovor kojega je on vrlo brzo prihvatio.

To je zapravo produljenje postojećeg ugovora za još jednu dodatnu sezonu pa bi Joško trebao u Leipzigu ostati do lipnja 2027. godine. Nikome se ne žuri, a Leipzig je svjestan da će bivšeg dinamovca moći prodati kad-tad i svejedno zaraditi velike novce na njemu.

- Jako sam sretan što sam produžio ugovor do 2027., jer još uvijek želim puno postići s RB Leipzigom. Osjećam povjerenje kluba da nastavim svoj razvoj ovdje. Ponovno smo u Ligi prvaka, osvojili smo Njemački kup prošle sezone i želimo ponovno igrati za naslove ove sezone. Jako sam zahvalan odgovornima u klubu što sa mnom planiraju dugoročno i žele sa mnom nastaviti ovim uspješnim putem - izjavio je Gvardiol prilikom produljenja ugovora.

"Branič je u redove Red Bulla došao iz zagrebačkog Dinama u ljeto 2021. godine. S 29 nastupa u prvoj sezoni, brzo je postao stalni igrač. Uz kvalitetnu obrambenu igru i čvrstoću u duelima, 20-godišnjak je i opasan po protivnički gol (dva gola, tri asistencije).", pišu o Gvardiolu na službenoj stranici kluba.

Komentara 1

DE
derin
13:29 01.09.2022.

Šteta da ne ide, jer bi svi onda do kraja vidjeli da je još prezelen i sklon greškama izgleda, a tamo to brzo rezultira klupom. Obrana Leipziga ove sezone slaba, lika vade na poluvremenu ili uvode zadnjih petnaest minuta. Nadam se da ga Dalić neće staviti u prvi sastav, već Lovrena i Erlića, još pamtimo prošlo Euro. Imate Sport klub pa pogledajte vikendom utakmicu koju.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije